Humor

Pogledajte smiješni video, ali utišajte ton: Dolenc drži dugi govor, a vrtićka djeca iza nje zijevaju

Grad Zagreb u prijenosima uživo zabranio je komentare, ali su dječja lica sve rekla. Zagrebačka dogradonačelnica je na završnoj konferenciji Projekta “Korak u dječji vrtić – za dobrobit djeteta i razvoj potencijala” u dječjem vrtiću Šegrt Hlapić održala dosta dugi govor, pa su dječica iza nje počela zijevati jedno za drugim.

Pogledajte smiješni video, objavljen i na službenoj fb stranici Grada Zagreba:

(govor počinje na 4:15, a završava na 11:59)

Gospođa Dolenec inače je rekla:

„Projekt Kućica izuzetno je važan i u širim ciljevima Grada Zagreba jer smatramo da su socijalna dimenzija obrazovanja i sve aktivnosti usmjerene ka poboljšanju sudjelovanja djece iz slabijeg socioekonomskog statusa vrlo važni“, rekla je zamjenica gradonačelnika, dodavši kako suvremena istraživanja nedvosmisleno ukazuju na to da sudjelovanje u predškolskom obrazovanju ima izniman i pozitivan učinak na kasnija obrazovna postignuća, ali i sve što je potrebno kako bi se u životu izbjegli rizici siromaštva i socijalne isključenosti.

Vrtić proslavio rođendan

Također je istaknula kako će Grad Zagreb proračunskim sredstvima nastaviti pratiti ciljeve ovog projekta te je čestitala DV Šegrt Hlapić 15. rođendan.

Projekt je predstavila voditeljica Odjela za predškolski odgoj i obrazovanje Martina Glasnović, rekavši kako je opći cilj projekta povećanje sudjelovanja djece u socioekonomski nepovoljnom položaju u predškolskim programima, u svrhu smanjenja rizika ranog napuštanja školovanja te rizika od siromaštva i socijalne isključenosti. Aktivnosti kroz koje se provodi projekt uključuju provedbu i subvencioniranje cjelodnevnog programa predškolskog odgoja i obrazovanja djece pripadnika ciljne skupine, u 33 dječja vrtića kojima je osnivač Grad Zagreb.

Razdoblje provedbe projekta je od 1. rujna 2020. do 1. rujna 2022., a financiran je iz Proračuna Grada Zagreba i Europskog socijalnog fonda.

Izvor:narod.hr

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button