Domovina

Evo kako izgleda UDBA u 2022.godini!!

Evo kako izgleda UDBA u 2022.godini!! Prvo su htjeli mene obezglaviti oduzimajući mi kruh moj svagdašnji, reagirao je aktivist Ivan Pokupec na svom FB profilu.

Zatim su zatvorili Franciškovića zbog kamilice od govora i već pola godine ga drže odvojenim od njegove djece.

A sada su osudili Klarića na kaznu od 20.000 kuna – u odsutnosti. Bez da je pozvan na sud iznijeti obranu, u jednom ročištu je iznesena optužba, dokazi jedne strane i presuda. I potpuno je nebitno što mislite o Marku i Andriji.

Ako sada ne stanete u obranu ljudi koji su štitili vaša prava, uskoro nitko neće izložiti svoj vrat da ih zaštiti. A onda će vam kriza sudova, od Ustavnog do Općinskog, biti najmanji problem.

Pobjeda trulog sustava nad čovjekom će biti potpuna. Kao što nikada neću tražiti pomoć za sebe (moje ročište je u srpnju, btw.), bez ikakvog osjećaja srama ću ju tražiti za Andriju, Marka, Ivanu Šajn, Roberta Schwarza, Danijela Grgičina, Patriciu Perković, Kristijana Viška, Mariju Dunđer Penavu i svakog drugog pojedinca koji je riskirao zdravlje, slobodu ili radno mjesto da vi ne biste bili sljedeći na listi za odstrel.

Više informacija o tome kako pomoći Klariću ćete naći ovdje: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010838227740 ,a kako pomoći Franciskoviću ovdje: https://m.facebook.com/BanovinaHorosan/

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button