Domovina

HERMAN VUKUŠIĆ: HRT koji svi plaćamo neki dan je dao deset minuta udarnog vremena aktivistici koja otvoreno zagovara ono što je cijeli normalan svijet počeo zabranjivati…..

Poznati psihijatar Herman Vukušić piše kako su zbog kliničke nesigurnosti i potencijalne opasnosti hormonalne intervencije u promjeni spola za djecu zabranjene ili strogo ograničene u pet progresivnih europskih zemalja, te u 22 savezne države SAD-a.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

NEKE NOVINICE ZVANE NEW YORK TIMES PIŠU ONO O ČEMU SAM JA GOVORIO U SABORU PROŠLE GODINE

Prošle godine agresivna ljevica okupljena danas mahom oko “kaljuža pravde” bojkotirala je zajedničku sjednicu Odbora za zdravstvo i odbora za Obitelj i mlade Hrvatskog sabora na temu porasta transrodne mladeži u RH i tako spriječila donošenje zaključka o zabrani hormonalnih i kirurških intervencija u procesu tranzicije spola prije 18. godine života.

New York Times, vodeće liberalno glasilo u svijetu ovih je dana objavilo članak na temu kako su zbog kliničke nesigurnosti i potencijalne opasnosti hormonalne intervencije u promjeni spola za djecu zabranjene ili strogo ograničene u pet progresivnih europskih zemalja, te u 22 savezne države SAD-a.

Ali HRT koju svi plaćamo neki dan je dao deset minuta udarnog vremena aktivistici koja otvoreno zagovara ono što je cijeli normalan svijet počeo zabranjivati…..

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button