Domovina

Herman Vukušić: “Možemo! Li sada imati reviziju? “Lažni invalidi, šatoraši, lovci na privilegije, klerofašisti na kotačima” ostvarili su puno manje od onih koji ih tako nazivaju!”

Dr. Herman Vukušić oštro je reagirao na donacije koje su ostvarile udruge članova Možemo.

Provjeru točnosti iznosa ostavljamo za to nadležnim institucijama koje trebaju obaviti ili su obavile reviziju financijskih izvješća.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.:“MOŽEMO! LI I SADA IMATI REVIZIJU?Lažni invalidi, šatoraši, lovci na privilegije, klerofašisti na kotačima, sve su to samo neki od pogrdnih naslova kojima su sa “nove ljevice” i njima sklonim medijima častili populaciju hrvatskih branitelja optužujući ih za pohlepu i rasipništvo društvenog novca.A kad ono, gle čuda, danas javnost sazna kako je ta progresivna društvena elita u posljednjih osam godina za svoj aktivistički “rad” ubrala puno više novaca nego li sve braniteljske udruge zajedno!I šta smo kao društvo za to dobili?Malo bacanja po Varšavskoj, malo klečanja za crne živote i puno priče o ugnjetavanju pojedinih društvenih i seksualnih manjina.Ovo o ugnjetavanju naravno da nije istina i nadam se da će me netko iz spomenute crveno-zelene družbe potaknuti na javnu diskusiju o tom pitanju.Također, neki od pripadnika ove nove progresivne “elite” koji su u međuvremenu počeli dobivati i stranačke novce, toliko su u svojem poslovanju bili nesposobni da su dobili i negativno mišljenje državne revizije…..

Stoga, ako smo mi branitelji od rata na ovamo imali najmanje pet revizija svojih prava, Možemo! li očekivati i reviziju trošenja ovako velike sume novca na dvojbene društvene projekte?

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button