Domovina

NADBISKUP MATE UZINIĆ JE MAINSTREAM MEDIJSKA ZVIJEZDA ŠTO JE ČIMBENIK KOJI PUNO TOGA GOVORI

Ne stišavaju se reakcije vjernika u Hrvatskoj nakon jučerašnjeg gostovanja nadbiskupa Mate Uzinića u HRT-ovoj emisiji Nedjeljom u dva kod Aleksandra Stankovića.

Tim povodom donosimo Facebook objavu Nikoline Nakić u kojoj se osvrnula na cijelu tu situaciju. Njenu objavu prenosimo u cijelosti:

Kako izjave hrvatskog nadbiskupa koji je ujedno i mainstream medijska zvijezda (što je čimbenik koji puno govori pogotovo ako vidimo kakav tretman dobivaju svećenici koji čvrsto stoje uz crkveni nauk) više nikoga niti čude niti sablažnjavanju niti ih više vrijedi komentirati, radi istine i nas samih i radi naše djece čisto da još jednom kažem:

U vrijeme u kojem je od ozakonjenja pobačaja istim ubijeno milijardu i pol ljudi u kulturi smrti da, hodat ćemo, govorit , klečat puzat, vikat, što god treba, ZA ŽIVOT.

Jesmo i hoćemo. U vrijeme u kojem se Boga prezire, u svijetu koji se postojanju Boga podsmjehuje i koji bi one koji ga ljube stjerao prvo u crkve i sakristije(dok crkvama ne nađu drugu namjenu kao već na zapadu), malo stado nek pokaže što je javno bogoštovlje, nek javno kliče i moli i svjedoči svom Bogu i Spasitelju uz pomoć naše zagovornice Blažene Djevice Marije i glavnog oružja koje nam je podarila- krunice.

U vrijeme u kojem se zlo prikazuje kao dobro a dobro kao zlo i preokreće naopačke naravni zakon podsjećam da mrzimo grijeh, a ne čovjeka. Bližnjega ljubimo, ali ljubimo na način da ga ne tapšemo po ramenima a živi jedan od pet u nebo vapijućih grijeha po crkvenom nauku- sodomiju- nego ljubeći njegovu besmrtnu dušu govorimo stvari koje su istinite i prije svega dobre, koje god etikete zauzvrat dobivali.

Ovo sve radi čvrst i u vjeri formiran hrvatski laikat koji je hvala Bogu ŽIV uz pomoć svojih svetih svećenika koji ustraju.

Nije važno jel smo manjina.

Isus je promijenio povijest sa samo 12 ljudi.

Izvor: Nikolina Nakić

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button