Izbor uredništva

Tiranija vladajućih ne prestaje. Skupimo novac za…

Skupimo novac za plaćanje kazne Andriji Klariću. Tiranija vladajućih ne prestaje. Koriste svoje korumpirano sudstvo ne bi li ušutkali ljude i unijeli strah među narod. Pandemijska mafija i interesne skupine koriste strah kao manipulaciju.

Zastrašitelji znaju da kada narod uplaše – s ljudima mogu manipulirati. Ono što je dobro – narod se tih likova više ne boji. Narod je shvatio da su nas muljali i lagali. Perfidno ucjenjivali cijepljenjem i suludim mjerama. Klupko se odmotava, sjene nestaju, sve je vidljivije.

Budući je partijski sud bez suđenja, bez mogućnosti obrane, Andriju Klarića osudio radi velikog predivnog prosvjeda u Zagrebu za našu slobodu koji se dogodio na Trgu Bana u Zagrebu i to kaznom od preko 20.000 kn – moramo reagirati.

Free photos of Hammer
Budući je partijski sud bez suđenja, bez mogućnosti obrane, moramo reagirati. (Foto:Pixabay)

Prvo, šaljemo jasnu poruku sistemu: možete nas tlačiti, ali nećemo se predati. Možete nas stiskati, ali nećemo odustati od borbe za našu slobodu. Možete nas kažnjavati, mi ćemo pomoći jedni drugima.

Andrija Klarić je čovjek koji je prkosio diktatorskim mjerama sa svojom teretanom i porukama zdravog života. Nije nasilan niti je ikada pozivao na nasilje. Čak je trpio i na prosvjedu u Zagrebu kada su neki agresivni nasilnici pokušali iskoristiti trenutak da bi došli na svjetla pozornice.

Andrija se i takvima suprotstavio. Sada ne smije ostati sam. Jer nitko u ovoj našoj zajedničkoj borbi neće ostati sam. Pozivam vas da mu se javite na njegov fejs, u inbox i da svatko koliko može odvoji od sebe i da doprinos da mu platimo kaznu. (https://www.facebook.com/profile.php?id=100010838227740)

Otpor se nastavlja. A ako ovo igrači sjena budu na jesen krenuli ponovno sa svojom agendom – i mi ćemo biti potpuno spremni, zaključio je Marin Miletić na svom FB profilu.

Opis fotografije nije dostupan.
Skupimo novac za plaćanje kazne Andriji Klariću. (Foto:Facebook)

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button