Izbor uredništva

Poruka Plenkoviću i Stožeru sa veličanstvenog prosvjeda: Jeste li vi normalni?

Žuti karton za Andreja Plenkovića i njegov "stožer".

Danas se u Zagrebu održava do sada najveći prosvjed protiv uvođenja Covid potvrda. Prosvjednici su jutros krenuli iz svih krajeva Hrvatske. Prema neslužbenim procjenama, na prepunom Trgu bana Jelačića se okupilo više od 30 tisuća ljudi.

Na prosvjedu sudjeluju zastupnici Mosta i DP-a Miro Bulj, Zlatko Hasanbegović, Stjepo Bartulica, Nino Raspudić, Marin Miletić, Nikola Grmoja, novinar popularne Bujice Velimir Bujanec od kojih je posebno pozdravljen gradonačelnik Sinja Miro Bulj .

”Beroš i ekipa su bili superheroji čija se politika nije smjela propitkivati. Ovo je veći skup od prosvjeda za radio 101”, kazao je Nikola Grmoja na Trgu bana Jelačića.

Andrija Klarić: “Uistinu smo poseban narod, ovo nitko na svijetu ne može napraviti. Okupili smo se sa svih strana Hrvatske, bez podjela. Nema lijevih i desnih, ovih i onih, svi smo mi jedno! Ja sam Njonjo a vi ste Sabor”, kazao je Klarić što su okupljeni pozdravili pljeskom i zviždanjem.

Marin Miletić: ‘Svi smo različiti, ali imamo isti cilj: Slobodnu državu. Zašto se netko cijepio, a netko ne, je posljedica našeg slobodnog izbora. Maltretiraju građane, običnog malog čovjeka. Ugrožavaju mu egzistenciju. Odbijam poslušnost takvoj vlasti. Nema te zaraze koja tako može uništiti Hrvatsku kao zaraza korupcije i kriminala. Ovdje sam jer ne želim da nitko s covid potvrdom smije širiti zarazu’, kazao je Miletić.

Posljednji govornik je karizmatični fratar Lazar Perica.

“Svi smo ovdje protiv ukidanja slobode normalnim ljudima. Ovdje, ispred mene, stoji najzdraviji dio Hrvatske. Vi morate znati da smo prije 30 godina krvlju obranili ovu domovinu. Za 50 godina nikog od nas neće biti, ali kad odem s ovog svijeta otići ću slobodan”, rekao je.

Prosvjed je prošao u veličanstvenoj atmosferi i bez ijednog incidenta!

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button