Izbor uredništvaVideo

Ovaj video cenzori masovno uklanjaju. Pogledajte dok još možete kako…

“Da mi je netko dao filmski scenarij u kojem su se farma karteli udružili, još medije i političare pozvali na poslušnost, te natjerali ljude da kontinuirano i bez prestanka uzimaju njihovu drogu pod cijenu bivanja puštenim iz kućnog pritvora propisanog bez zakonske podloge, odbio bih ga jer bi zvučao prenevjerojatno”.

Ovo je rekao američki glumac Woody Harrelson, aludirajući na tragikomično društveno stanje u koje su nas interesne skupine dovele i držale posljednje 3 godine, nepovratno uništavajući neke od temelje našeg liberalno-demokratskog sistema.

Činjenica da ovakve izjave počinju biti govorene i u mainstream komičnim showovima pokazuje da se struja uistinu mijenja.

Istina se probija kroz okove u koju ju je mainstream stavio

Neprosvjećena šira masa konačno počinje shvaćati kroz što je prošla. Mi u manjini koji smo toga svjesni od početka možemo samo ponoviti: nismo i nećemo zaboraviti što ste radili u ime svojih prljavih interesa, a pod krinkom “znanosti”.

Neumoljiva se istina sve više probija kroz mulj laži, manipulacija i sustavne propagande, oslobađajući tako ne samo samu sebe već još i svakog tko ju uspije spoznati.

Izvor: Sapere Aude

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button