Domovina

Raketiranje Zagreba nije ‘terorizam’, no Francišković je u zatvoru jer je ‘teroristička opasnost’!

Raketiranje Zagreba nije ‘terorizam’, no Francišković je u zatvoru jer je ‘teroristička opasnost’. Zanimljivo je kako HDZ-ova vlada interpretira događaje kako joj odgovara, a onda pravosuđe na taj način djeluje. 

Tako je primjerice HDZ-ova logika da raketiranje Zagreba nije ‘terorizam’ ali Marko Francišković je u zatvoru jer predstavlja ‘terorističku opasnost’.

Naime, zrakoplovni stručnjak Alen Šćuric bio je gost Novog dana N1 televizije gdje je komentirao pad letjelice u Zagrebu. Upozorio je da je indikativna šutnja NATO-a i da je to znak kako je riječ o letjelici koja je zalutala s ukrajinske strane.

Da je tome tako govori i stav vladajućih da se ne radi o terorizmu. Jer Hrvatska mora biti na strani Ukrajine, makar nam rakete padale po glavama.

Plenković će zbog aktivne uloge u ratu, s kojim Hrvatska objektivno nema nikakve veze, biti nagrađen visokom pozicijom u Bruxellesu. Uvukao je svoju zemlju u tuđi rat. Pokazao je da mu je interes Bruxellesa ispred interesa vlastitog naroda, i za to slijedi nagrada.

Raketiranje Zagreba nije ‘terorizam’, no Francišković je u zatvoru jer je ‘teroristička opasnost’ www.crodex.net
Plenković će zbog aktivne uloge u ratu biti nagrađen visokom pozicijom u Bruxellesu.

S druge strane, putem medija iskorištava emocije Hrvata koji su i sami iskusili ratne strahote. No, objektivno, oni s ratom u Ukrajini nemaju ništa osim što će za to platiti ogromnu cijenu.

Plenković će se kroz koju godinu uvaljati u Bruxelles, a Hrvati će osiromašeni i u bijedi čekati pred benzinskim postajama ne bi li uhvatili gorivo po staroj cijeni.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
paraf.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button