Izbor uredništva

Sve državne službe i pravobraniteljice bile bu na zadnjim nogama da je Petar nenašminkan, uredno počešljan i s krunicom u rukama na drugoj strani Trga

Slobodno tržište treba odrediti tko će sve svirati i gdje. Isto tako, ne podržavam uvrede kojima se časti maloljetnog Petra Palčeca.

Ne, nisam za zabranu cajki. Jednako kao što prije par mjeseci nisam bio za zabrane nametnute TRAM 11, dok su ih krvavih očiju i s pjenom na ustima zahtijevali oni koji danas zabranu turbofolka nazivaju “desničarskom malograđanštinom”.

Licemjeri

Slobodno tržište treba odrediti tko će svirati i gdje. Isto tako, ne podržavam uvrede kojima se časti maloljetnog Petra Palčeca.

Ali jesam za zabranu toga da se to dijete i njegov osebujan stil instrumentaliziraju za političko-ideološke ciljeve.

Maloljetnik nema što raditi na prosvjedima bez roditeljskog nadzora. Bez obzira na to o kakvom se prosvjedu radi. S tim rečenim, apsolutno sam uvjeren da bi svi mediji, sve državne službe i pravobraniteljice bile na zadnjim nogama da je Petar nenašminkan, uredno počešljan i s krunicom u rukama na drugoj strani Trga.

Svi bi pitali GDJE SU RODITELJI i tko u “katoličkoj džamahiriji” Hrvatskoj to dopušta. Ali pošto u rukama drži LGBTQ+++ zastavu i među ekipom je koja psuje, pljuje, proklinje i zaklinje se da će “razbiti Hrvatsku kao što su šugavi desničari razbili Jugoslaviju” (Frane Carić, na slici kraj Petra)…Onda je ok.🌈🌈🌈🌈🌈

Izvor: Ivan Pokupec

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button