Izbor uredništva

Bahati Plenković najavio donošenje ”Lex Bulj”?

Jučer je Plenković naložio ministru Malenici da nađe načina za sankcioniranje Mire Bulja i dužnosnika koji ne žele dijelit građane protuzakonitim covid potvrdama. Malenica je navodno na sastanku vladajuće koalicije potvrdio da nema mehanizama za kažnjavanje niti Bulja, niti Milanovića, ali ni ostalih građana koji ne žele prihvatiti diskriminirajuću mjeru u vidu covid potvrde.

Malenica je zapravo potvrdio da se radi o preporuci Stožera, a ne o pravilu na temelju kojeg bi se moglo kažnjavati građane. Plenković je zbog toga danas najavio zakonske izmjene na temelju kojih bi mogli ”stati na kraj” onima koji ne žele dijeliti građane .

Izgleda da je u pripremi Lex Bulj kojim će nastojati kazniti Miru Bulja kao i sve one koji su ustali u obranu ljudskih prava i sloboda!

Nakon što je predsjednik vlade Andrej Plenković spoznao svoju nemoć glede nametanja mjera građanima gradova koje vode savjesni gradonačelnici, odlučio je Hrvatsku uvesti u totalitarizam, tako što će po hitnom postupku usvajati zakone koji odgovaranju njegovoj agendi. Nešto slično je neviđeno u hrvatskoj povijesti.

Svi se pitaju što se događa Plenkoviću?

Premijer očito još nije svjestan da je narod ustao kao nikad do sada i u subotu ga čekaju vjerojatno najmasovniji prosvjedi i najmasovnija referendumska inicijativa u povijesti demokratske Hrvatske koja će vjerojatno biti kraj Plenkovića ali i kompromitiranog i nezakonitog Stožera !

Teror nad vlastitim građanima  od strane premijera Plenkovića i njegove vlade te nametanje covid-potvrda, komentirao je europarlamentarac Mislav Kolakušić. 

– Andrej Plenković već danas može biti siguran da više nikada u svome životu neće biti izabran za predsjednika Hrvatske vlade. Ukoliko se oporba koja je stala na stranu građana udruži, a udružit će se, nikada više Andrej Plenković neće donijeti niti jednu odluku koja će se odnositi na ičija prava u Hrvatskoj. Njegova ostavština bit će izjednačena s ostavštinom njegovog prethodnika Ive Sanadera i ništa se po Plenkoviću u Hrvatskoj neće zvati. Ostat će u kolektivnoj memoriji zapamćen isključivo kao politički bijednik i vucibatina koja je zarad vlastitih političkih interesa bila spremna uništiti živote i slobodu vlastitih građana, smatra Kolakušić.

CRODEX.NET

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button