Domovina

Izvrsna analiza Marina Vlahovića: Evo zašto svi ovi prosvjedi protiv muških molitelja krunice na Trgu

Mušku molitvu krunice u Zagrebu ponovo su ometali protu prosvjedi radikalnih ljevičara . Prisutni su bili već uobičajeni bubnjari, a došao je i SDP-ov Fred Matić.

Jedna od prosvjednica pjevala je “Zeko i potočić”. Između ostalog, prosvjednici su pjevaju pjesmice “Kad si sretan” te rugalice s protu-katoličkim motivima.

Izvrstan komentar na cijelu ovi situaciju dao je istraživački novinar Marin Vlahović. Njegovu Facebook objavu prenosimo u cijelosti:

Neovisno o tome gledamo li to demografski, politički, socijalno ili sve zajedno, prema svim statističkim pokazateljima, izvjesno je da nestaje kršćanska, a nastaje Europa u kojoj dominira islamska vjera i kultura. Kakav je položaj žena u tim migrantskim zajednicama Pakistanaca, Iranaca Afganistanaca i mnogih drugih, ne treba posebno objašnjavati, pa se zato postavlja pitanje, nije li krajnje licemjerno da se molitelje na Trgu predstavlja kao najveću prijetnju položaju žena i to u isto vrijeme kada katolici odlaze iz Hrvatske, dok se u zemlju naseljava stotine tisuća migranata, većinom islamske vjere i kulture?

Ako netko u budućnosti, osim transrodne ideologije, može promijeniti i utjecati na položaj žena i ženska prava u Europi, onda to nisu kršćani, nego muslimani. Ovo je nepobitna statistička činjenica i zato je jasno da svi ovi prosvjedi protiv molitelja na Trgu, nemaju nikakve veze sa strahom i borbom za ženska prava , slobode i mjesto u društvu.

Radi se isključivo o divljanju i egzibicionizmu ekstremističke jugoslavenske ljevice, jer da se žele suočiti sa stvarnom ugrozom ženskih prava, onda bi bubnjali i galamili negdje drugdje i ometali neke druge molitve.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button