Izbor uredništvaVideo

Pupovčeve Novosti stale na stranu “progresivdžija” u borbi protiv molitelja krunice!

Tjednik Novosti u vlasništvu SNV-a Milorada Pupovca nastavlja s objavljivanjem vijesti kojima pokušava privući pozornost javnosti.

Ovaj put je novinar N. Jovanović napisao članak kojim je podržao prosvjednike protiv molitve krunice koja se molila u subotu 04. veljače na trgu u Zagrebu.

Za srpske Novosti piše i kontroverzni tzv. novinar Boris Dežulović koji je poznat po tome što koristi svaku priliku kako bi popljuvao Hrvatsku.

Dežulović je poznat po tome kako ne voli odnosno bolje rečeno kako mrzi hrvatsku nogometnu reprezentaciju o čemu je javno i govorio. O tome više možete pročitati OVDJE.

On je pljunuo od Splita do Vukovara. On je sve popljuvao što su vrednote domoljubne i duhovne.

Proglasili Dežulovića novinarom godine

Tu nagradu mu je udijelilo Hrvatsko novinarsko društvo. Ono niti je hrvatsko, niti je novinarsko niti društvo. To je jednoumna propaganda lijevo-liberalna skupina promicatelja mržnje. Kad je Dežulović novinar godine onda nam je jasno u kakvoj medijskoj „banani“ živimo.

A sve to financira Andrej Plenković, odnosno hrvatski porezni obveznici!

Srpske Novosti podržavaju pobačaj

Novosti se posebno posvećuju temi pobačaja, koja je ona bila aktualna budući da je u SAD-u povijesnom odlukom Vrhovnog suda utvrđeno da pobačaj nikada nije bio ustavno pravo.

Time je poništen presedan donesen 1973. kojim se pobačaj morao osigurati u svim saveznim državama, te je ponovno prepušteno da ga reguliraju po svojoj želji, odnosno želji građana.

Pupovčeve Novosti su povodom toga na naslovnici objavile maternicu pribijenu na križ, čime aludiraju da je maternica “božanstvo” koju su “konzervativci” pribili na križ.

Zašto srpske Novosti podržavaju prosvjednike a time i pobačaj

Pobačaj bio vodeći uzrok smrti u svijetu 2021. godine, s 42,6 milijuna smrtnih slučajeva. To podiže pobačaj na razinu genocida.

Više od 42% svih smrtnih slučajeva u 2021. godini bila su djeca ubijena u majčinoj utrobi, prema Worldometeru, vodećoj stranici koja koristi podatke Svjetske zdravstvene organizacije (WHO). Ukupno je umrlo 101,5 milijuna ljudi od svih uzroka; a zbog pobačaja 42,6 milijuna.

Pobačaj unosan biznis

Svojedobno je šefica najveće organizacije za abortus, Planned Parenthood, snimljena kako prodaje dijelove tijela abortirane djece.

Snimljena je u restoranu, gdje se susrela s istraživačima koji su glumili kako predstavljaju jednu biotehnološku tvrtku, kako objašnjava koji su organi abortiranih beba najtraženiji i kako ih njihovi ginekolozi nastoje ne oštetiti tijekom abortusa.

Snimka zaslona

Za nas u Hrvatskoj cijela priča može biti zanimljiva i zbog nedavnih događanja.

Kada je vjeroučiteljica Snježana Majdžanić-Gladić u svojim prezentacijama učenicima pojasnila kako je prodaja organa i dijelova tijela abortiranih beba unosan biznis, onda su je napali iz liberalnih medija kako uči djecu “lažima”.

Ovaj video koji je šokirao i SAD i cijeli svijet samo potvrđuje tu tezu – abortus doista jest unosan biznis, pa i u tom svom aspektu.

Možda Plenković ne plaća dovoljno pa srpske Novosti traže dodatne financijere.

A ukoliko imate želudac OVDJE možete pročitati članak u kojemu pupovčeve Novosti pišu protiv molitelja krunice odnosno protiv, kako ih oni nazivaju, “klečavaca”.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button