Domovina

Poruka HND-u i Maji Sever:TADA STE ŠUTJELI. BOLJE BI BILO DA I SAD ŠUTITE

HND organizira danas prosvjed zbog smrti novinara Vladimira Matijanića, koji je umro 5. kolovoza prošle godine, nakon što mu u pet dana ne samo da nije pružena medicinska skrb nego nije dobio ni adekvatan zdravstveni pregled. Prosvjed organizira Hrvatsko novinarsko društvo, koje je objavilo da okupljanje počinje u 12 sati ispred Novinarskog doma, a onda u 13 sati kreće i povorka do Markova trga. 

Paradoksalno je da upravo oni mediji i novinari koji su zagovarali segregaciju i čak zastupali da se necijepljenima ne pruži liječnička skrb ili da sami plate liječenje protiv Covid-a sada prosvjeduju zbog odgovornosti zdravstvenog sustava i smrti njihovog necijepljenog kolege.

Podsjetimo se jedne ankete na Indexu, portalu osuđenog kriminalca na kojem je radio i pokojni Matijanić:

Svaki život je vrijedan i treba žaliti. No, paradoksalno je da jednakost i ljudska prava promiču tipovi i novinari koji su sve činili da ozakone diskriminaciju. Tako je to, nazovi novinarsko društvo, šutjelo kad se ljudima nije dalo na posao bez covid potvrde, kad se necijepljene nije tretiralo ljudski, kad su mnogi bili izloženi medijskome linču. TADA STE ŠUTJELI. BOLJE BI BILO DA I SAD ŠUTITE i ne zlorabite Vladinu smrt za besmislenu ideološku propagandu.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
Capakova zajednica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button