Svijet

ŠOKANTNA SNIMKA: Voditeljica doživjela moždani udar dok je čitala vijesti

Voditeljica vijesti u Oklahomi pretrpjela je moždani udar pred kamerama u televizijskom studiju, a emisija koju je vodila uživo u subotu ujutro hitno je prekinuta.

Julie Chin s NBC-jeve podružnice KJRH u Tulsi govorila je o otkazanom lansiranju rakete SLS u sklopu NASA-ine misije Artemis-I kada je počela zamuckivati. Nije bila u mogućnosti da izgovori riječi koje je čitala s telepromptera, prenosi Jutarnji.

Zbunjena voditeljica trudila se čitati vijesti, no uskoro nije mogla više ništa izgovoriti naglas.

‘Oprostite, nešto nije u redu sa mnom jutros. Ispričavam se svima‘, izustila je konačno, nakon čega je riječ predala meteorologinji Annie Brown.

‘Julie mi te volimo, svi imamo ovakve dane‘, čula se Brown kako joj kroz smijeh govori prije nego li je preuzela palicu.

No Chin se ni nakon prognoze nije vratila u eter. Njezine kolege nazvale su hitnu i Chin je odmah prevezena u bolnicu.

U nedjelju navečer na Facebooku je objavila kako je sada dobro i da liječnici vjeruju da je pretrpjela ‘početak moždanog, a ne kompletni moždani udar‘.

Objasnila je kako se prije emitiranja vijesti osjećala sasvim u redu no kako se njezino stanje srozalo odjednom i naglo.

‘Došlo je niotkud. Sve se počelo odvijati u par minuta. Prvo sam djelomično izgubila vid na jedno oko, a malo kasnije su mi utrnule šaka i ruka. Shvatila sam da nisam dobro kad nisam uspjela izgovoriti riječi koje sam čitala s telepromptera. Ako ste me gledali u subotu ujutro, znate koliko sam se očajnički trudila nastaviti. No riječi jednostavno nisu izlazile iz mojih usta‘, napisala je Chin. Potom je zahvalila svojim suradnicima jer su prepoznali o čemu je riječ i odmah djelovali.

‘Vrlo sam zahvalna na njihovoj brzoj reakciji. Oduvijek govorim da imam najbolji tim, a ovo je još jedan dokaz‘, dodala je voditeljica koja se još uvijek nalazi u bolnici na pretragama.

Ipak, najavila je brz povratak pred kamere.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
dnevnik.ba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button