Crna kronika

Šok – Iznenada u 42-oj godini preminuo poznati nogometni sudac

Tragedija u Francuskoj, gdje je iznenada preminuo poznati nogometni sudac Johan Hamel! Ovaj 42-godišnji sudac doživio je moždani udar i nije uspio preživjeti. 

Naime, na treningu je doživio napad, gdje se samo srušio, a kasnije je u bolnici utvrđeno da je doživio moždani udar. Vijest o njegovoj smrti potvrdila je udruga francuskih sudaca.

Snimka zaslona

“Sudačka organizacija je u žalosti. Naš kolega i prijatelj Johan Hamel preminuo je u 42. godini života. Naša sućut obitelji i prijateljima. Johane, nedostajat ćeš nam”, objavila je sudačka organizacija.

Hamel je i dalje bio aktivan sudac, a posljednja utakmica koju je sudio bio je dvoboj Lillea i Rennesa u Ligue 1 6. studenog, gdje je pokazao pet žutih i jedan crveni karton. Ovaj vikend nije bio na terenu, ali je bio dio tima u VAR sobi na utakmici PSG-a i Auxerrea, a to mu je bio posljednji angažman prije pauze na Svjetskom prvenstvu.

Od sezone 2016/17 sudio je u najvišem rangu francuskog nogometa, a u karijeri je odradio 311 utakmica u svim natjecanjima. Sudio je na svim razinama francuskog nogometa, ali nikad se nije pojavio na međunarodnoj sceni. Osim sudačke organizacije, od Humela su se oprostili brojni nogometaši i nogometni klubovi.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Putem...
Denis Ivić
Izvor
epoha.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button