Domovina

MIG 21 je imao oznake JNA (zločin na Petrovačkoj cesti)

U nastavku donosimo video priloge svjedočenja kako je zločin na Petrovačkoj cesti nad civilnim stanovništvom iz tzv. Krajine počinio zrakoplov sa oznakama JNA, kao i zapažanja stranog povjesničara u RH dr. Robina Harrisa o tome zašto nam se ovo sve događa i kako se postaviti i boriti protiv stalnih propgandnih napada lažima, podmetanjima i klevetama iz Srbije

Istina tzv. egzodusu Srba u Oluji i tzv. ratni zločin na Petrovačkoj cesti

ISTINA o tzv. egzodusu i protjerivanju Srba u Oluji i tzv. ratni zločin na Petrovačkoj cesti i navodnom raketiranju HRZ. Prof. dr Miroslav Bjegovic koji je bio i časnik (oficir) tzv.”vojske krajine” za vrijeme VRO Oluja 1995, a sada radi kao prof. dr na fakultetu za studije sigurnosti 04 08 2020 u emisiji ” Novo Jutro” na SRPSKOJ PINK TELEVIZIJI iznosi neke do sad nepoznate činjenice za koje se optuživala republika Hrvatska od strane Save Štrbca i njegovog Veritasa, u kojem jasno navodi da je zrakoplov imao oznake JNA (od 0:55):

Drugi video o istoj temi: “Taj avion je imao oznake JNA…” :

Traći video o istoj temi: Miroslav Bjegovic navodi kako je ovo svjedočanstvo čuo od svoje punice koja je bila svjedok događaja:

Također skrećemo pozornost na dvije okolnosti koje je potrebno uzeti u obzir prilikom shvaćanja srbijanskog postupanja i stalnih medijskih napada na Hrvate (državu, narod, kulturu itd.):

  1. video iz kolovoza 1995.godine snima zgaženu kolonu srpskih izbjeglica ali od strane njihove srpske vojske koja je svoje civilno stanovništvo pregazila!!! Pod zapovjedništvom Mile Novakovića (video dolje). Dakle, srpskoj vojski nije bilo strano ni nepoznato gaženje i ubijanje svog naroda;
  2. Britanski povjesničar s hrvatskom adresom dr. Robin Harris, ujedno i potpredsjednik nevladine udruge Centar za obnovu kulture u svojoj analizi (članak dolje), upozorava upravo na ove okolnosti i skreće pozornost na svoje procjene i opažanja od kojih izdvajamo:
    • Srbija vodi nemilosrdan, briljantan i uspješan propagandni rat protiv Hrvatske, iz godine u godinu. Njezin je doseg u svijetu zaprepašćujući. Srbija ima intelektualce i javne ličnosti posvuda, koji su željni braniti srpske interese;
    • Hrvatska je i dalje malena, ranjiva država. Potrebna joj je hrabrost i vjera u sebe da bi procvjetala;
    • Treba odbaciti tendencije izjednačavanja krivnjeOprostu moraju prethoditi istina i pokajanje. Osjećam da je Hrvatskoj potrebna samopouzdanija kulturna politika. Ona treba energično promicati svoju kulturu, jezik i literaturu jer nitko drugi to ne će činiti umjesto nje;
    • Hrvatska je šutnja i dalje loša politika. Ostanu li Hrvati tihi, netko će drugi stvoriti buku koja se njima ne će svidjeti.

O ovim i drugim opažanjima u vezi: današnjim elitama u RH, ugrozi suverenosti R.Hrvatske, Europskoj uniji, Hrvatima BiH, uređenju BiH, Crkvi u Hrvata i drugim bitnim pitanjima možete detaljnije pročitati ovdje.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button