Svijet

Ovakav incident samo dodatno dolijeva ulje na raspirivanje „teorija zavjera“ ili ako hoćete, samo dodatno razotkriva pravu istinu o Dalaj Lami…

Ovih dana u žarištu je incident u kojem je „duhovni vođa“ Dalaj Lama javno seksualno napastvovao 10-godišnjeg dječaka, zatraživši od njega da mu „posiše jezik“.

Naime, tijekom događaja za školarce održanom 28. veljače u hramu u McLeod Ganju, predgrađu Dharamshale, pri čemu je sudjelovalo oko stotinu učenika, video je „uhvatio“ jednog od školaraca koji je prišao Dalaj Lami i pitao ga može li ga zagrliti.

Dalaj Lama je pokazao na svoj obraz i rekao “prvo ovdje”, sugerirajući djetetu da ga poljubi u obraz. Dječak je to i napravio, a onda su se zagrlili. I dalje držeći dijete, Dalaj Lama je rekao: “Mislim i ovdje”, te ga je poljubio u usta, da bi zatim isplazio jezik i rekao: “I popuši mi jezik.”Dječak je nakratko isplazio jezik prije nego što se udaljio dok su se Dalaj Lama i publika smijali.

Nakon što je video postao viralan tijekom ovog vikenda, potaknuvši široku osudu, Dalaj Lamin ured se ispričao zbog onoga što je protumačeno kao “nevinu i razigranu” šalu. Kako izvještava usasupreme.com, u izjavi stoji da se “želi ispričati dječaku i njegovoj obitelji, kao i svojim brojnim prijateljima diljem svijeta, zbog boli koju su njegove riječi možda prouzročile.”

“Njegova Svetost često zadirkuje ljude koje susreće na nevin i razigran način, čak i u javnosti i pred kamerama”, navodi se u priopćenju, u kojem se također kaže da “žali” zbog te interakcije.

No, ostaje pitanje zašto se Dalaj Lama nije samoinicijativno ispričao, prije nego je video postao viralan?

Ovdje možemo razglabati o tome kako se kulturne norme za fizički kontakt razlikuju diljem svijeta, ali ako odrasla osoba zamoli dijete da mu posiše jezik to je zasigurno daleko izvan svega što se smatra prihvatljivim. I još kad znamo da dolazi od „duhovnog vođe“…

O Dalaj Lami se već dugo vremena šire „teorije zavjere“, od toga da je on samo još jedan od članova mračne kabalističke elite, pa do toga da je on CIA-in čovjek.

Vezano za ovo posljednje, vrlo je zanimljivo pročitati što je Los Angeles Times pisao 1998. godine:

WASHINGTON – Tijekom većeg dijela 1960-ih, CIA je tibetanskom pokretu izgnanika osiguravala 1,7 milijuna dolara godišnje za operacije protiv Kine, uključujući godišnju subvenciju od 180.000 dolara za Dalaj Lamu, prema nedavno objavljenim dokumentima američke obavještajne službe.

Novac za Tibetance i Dalaj Lamu bio je dio CIA-inih svjetskih napora tijekom vrhunca Hladnog rata da potkopa komunističke vlade, posebice u Sovjetskom Savezu i Kini.

Zapravo, Odbor američke vlade koji je odobrio tibetanske operacije također je odobrio katastrofalnu invaziju Kube u Zaljevu svinja.

Dokumenti, koje je prošlog mjeseca objavio State Department, ilustriraju povijesnu pozadinu današnje situacije u Tibetu, u kojoj Kina nastavlja optuživati ​​Dalaj Lamu da je agent stranih sila koje žele odvojiti Tibet od Kine.

Program CIA-e obuhvaćao je podršku tibetanskim gerilcima u Nepalu, mjesto za tajnu vojnu obuku u Coloradu, “Tibetske kuće” osnovane za promicanje tibetanskih razloga u New Yorku i Ženevi, obrazovanje za tibetanske operativce na Sveučilištu Cornell i zalihe za izviđačke timove.

“Osim ovoga brojni su oni koji Dalaj Lamu povezuju sa seksualnim i pedofilskim kultovima, preminulim seksualnim predatorom Jeffreyjem Epsteinom i drugim pojedincima tajne kabale.

Ovakav incident samo dodatno dolijeva ulje na raspirivanje ovih „teorija zavjera“ ili ako hoćete, samo dodatno razotkriva pravu istinu o Dalaj Lami…

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
provjeri.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button