Vjera

Novogodišnje čudo: Dječaka raspelo spasilo od zalutalog metka…

Novogodišnje čudo u Meksiku. Javlja Catholic News Agency da je devetogodišnji godišnji dječak preživio zalutali metak koji ga je pogodio uoči dočeka Nove godine, jer ga je od metka spasio metalni križ s raspelom kojega je nosio oko vrata.

San Miguel de Tucumán, Argentina, 4. siječnja 2021. / 15:46 sati

Nekoliko sati prije početka 2021. godine, 9-godišnjeg argentinskog dječaka od zalutalog metka spasilo je malo metalno raspelo na prsima, događaj koji su lokalni mediji nazvali “novogodišnjim čudom”.

Prema izvješću policije San Miguel de Tucumána, glavnog grada sjeverozapadne pokrajine Tucumán, “događaj se dogodio oko 22:00 sati 31. prosinca 2021. godine. Devetogodišnji dječak Tiziano iz susjedstva iz Las Talitasa, prijavljen sa svojim ocem u hitnu bolnicu Baby Jesus Hospital u južnom dijelu glavnog grada s površinskom ranom na prsnom košu od vatrenog oružja.”

“Nakon što ga je nekoliko liječnika tijekom 48 minuta temeljito pregledalo, dječak je pušten”, stoji u izvješću.

Tizianova obitelj kontaktirala je Joséa Romera Silvu, novinara Teleféa, 1. siječnja kako bi objasnila kako je dječakov život spašen: metak je pogodio usred malog metalnog raspela koje je dječak dobio na dar od oca. Tizianova teta poslala je Silvi sliku kako je metak oštetio raspelo, što je spriječilo da metak nanese pravu štetu, osim manje površinske rane.

Silva je podijelio sliku na svom Twitter računu, napisavši: “Novogodišnje čudo: jučer, nekoliko minuta prije 00 sati, zalutali metak pogodio je prsa dječaka iz Las Talitasa. Ali pogodio je raspelo koje je maloljetnik nosio.”

Novogodišnje čudo. Dječaka raspelo spasilo od zalutalog metka...
www.crodex.net

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button