Domovina

Oreščanin:”Mi nismo ustali protiv države, mi smo ustali ZA državu.”

Izvršeni direktor Udruge Glas poduzetnika (UGP) Dražen Oreščanin gostovao je na N1 i komentirao je tužbu koju je njegova Udruga podignula protiv Države.

Jučer je novinar N1 televizije, koja je poznata po propagiranju strožijih mjera i potpunog ”lockdowna” ,Domagoj Novokmet pitao Dražena Oreščanina ”kako to to da su oni iz UGP-a uvijek protiv države, jer evo sad dižu i tužbu.” Njegov odgovor je bio sljedeći:

” Ja bih to drugačije formulirao. Mi nismo ustali protiv države, mi smo ustali ZA državu. Država su građani i poduzetnici su građani. Mi smo ustali da obranimo prava poduzetnika i građana ove države i samim tim i Ustav i temelje ove države. Sa svime što smo predlagali, mi smo uvijek bili za državu, za boljitak, za napredak, za Hrvatsku 2.0. Oni kojima je bitno da zadrže stanje kakvo je sada, a to su na žalost Vlada koja ne radi reforme i duboko ispolitizirani Stožer, pokušavaju naše aktivnosti prikazati u suprotnom svjetlu i prikazati da se mi borimo protiv interesa države, zaposlenika, starijih osoba.”

I to vam je dragi moji prijatelji i članovi udruge cijela istina – ne samo da mi moramo raditi na razvoju društva i reformama što Vlada ne radi, nego nas još dodatno zbog toga pokušavaju ocrniti i prikazati neprijateljima države i građana. E to im ne može i neće proći! Zajedno smo jači i to je jedini način da se izborimo za novu, pravednu i bolju #Hrvatska20” naveo je Oreščanin .

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button