Svijet

Novo normalno: Nogometna zvijezda u vezi sa transrodnom osobom?

Ponajveća nogometna zvijezda Kylian Mbappé već se odavno pretplatio na naslovnice svjetskih medija. Na njima francuska zvijezda svoj prostor uglavnom pronalazi zbog nogometnih vještina.

No ovoga puta vruća je tema u medijskom prostoru njegov privatni život.

Prema pisanjima brojnih stranih medija, uključujući Marcu i Corriere dello Sport, ova nogometna zvijezda i PSG-ov napadač ima novu ljubav, a njeno ime je Ines Rau.

Nakon što je prekinuo s glumicom Emmom Smet, Mbappé se navodno našao u vezi s Playboyevim modelom, glasina je na koju se pozivaju strani novinari.

“U vezi su već nekoliko mjeseci, a prvi su put viđeni prošlog svibnja tijekom Filmskog festivala u Cannesu. Naknadno je i ‘uhvaćen‘ kako se s Ines šali na jahti, podiže je i pritom se oboje bezbrižno smiju. No, unatoč fotografijama, njih dvoje još nisu komentirali trač”, piše Corriere dello Sport.

Ines Rau inače je poznata kao prvi transrodni model koji se našao na naslovnici Playboya. Dogodilo se to 2017. godine. Ines je, spomenimo i to, sa 16. godina podvrgnut operaciji promjene spola, ali je tek s 24 javno otkrila svoju priču. Godine 2018. je čak objavila i autobiografsku knjigu pod naslovom “Žena”.

https://twitter.com/LosDeicias1972/status/1564744543257378816

Rau je promijenila spol s 16 godina, a rođena je u Parizu u muslimanskoj obitelji. Njezin otac je migrant iz Alžra, a majka francusko-marokanskog podrijetla. Da je promijenila spol, javnosti je otkrila tek s 24 godine, piše talijanska La Repubblica.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button