Nogomet

ŠPANJOLCI U EKSTAZI: ‘MODRIĆ JE ŽIVUĆA LEGENDA! NIKAD NE OTPISUJTE HRVATSKU, ONA UVIJEK USKRSNE. ‘

Luka Modrić još jednom oduševio nogometni svijet, a u hvalospjevima hrvatskom kapetanu pridružila se i Marca. Kultni španjolski sportski list posvetio je zasluženi prostor hrvatskom kapetanu. “Luka je legenda. Ne samo u Hrvatskoj već i u nogometnom svijetu. Godine ga ne priječe da nastavlja pisati povijest. Njegov pogodak na Hampden Parku već je dio biblioteke Europskih prvenstava. Sve dok Modrić izdrži, Hrvatska će uvijek imati što reći na velikim turnirima”, navedno je u tekstu.

Luku su oslovili kao živuću nogometnu legendu. “Sjajni nogometaši, osim brojki i trofeja, su i oni koji ostavljaju vlastiti pečat koji ostaje nepromijenjen tijekom godina. Njegov gol protiv Škota postao je dio legende o njemu. Bio je najmlađi strijelac u povijesti Hrvatske na Europskim prvenstvima s 22 godine i 273 dana, a ovog utorka postao je najstariji sa 35 godina i 286 dana. Čitava karijera sažeta je u dvije brojke. On je već, zajedno sa Davorom Šukerom i Marijom Mandžukićem, najveći strijelac povijesti svoje reprezentacije.

Modrić sa Hrvatskom na Španjolsku?

Modrić sa Hrvatskom na Španjolsku?

A nije baš veznjak koji često zabija… Modrićeva Hrvatska već čeka suparnika u drugom kolu. To bi mogla biti Španjolska, a nogometaš Real Madrida već šalje upozorenje Furiji: “Kad igramo ovako opasni smo za sve.” I dok se čeka osmina finala, cijeli se svijet divi talentu Luke Modrića”, navedeno je u tekstu.

Vrlo nadahnut tekst Vatrenima su posvetili i u drugom španjolskom velikom mediju: – Nikad ne otpisujte Hrvatsku. To je momčad koja uvijek uskrsne, kionstatirali su u AS-u, dodavši da ‘nitko na svijetu ne udara loptu bolje vanjskom od Modrića. Luka ima autorska prava na taj udarac!’. Blagoslovljeni su koji mogu gledati nogomet kakav igra Luka, oduševljeni su Španjolci…

image

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
SN

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button