Magazin

NESTVARNO LIJEPE KUĆICE NA DRVETU

Najbolje kućice na drvetu u Hrvatskoj

Ljubitelji putovanja danas više nego ikad prije pokušavaju iskusiti novu vrstu avanture, izbjeći gužve, uživati u lokalnim specijalitetima, otići izvan svoje zone komfora i otkriti nešto novo.

Nisu to samo dječji snovi, već se radi o stvarnom bijegu u prirodu bez obzira na uzrast, što dalje od gradske vreve, vrućine i sparine. Mjesta na kojima možete „napuniti baterije“, opustiti se, razmišljati čitajući omiljenu knjigu, uživati u šapatu prirode kroz velike zelene krošnje. U prvom redu u šumi! Na stablu! Da, da, dobro ste pročitali, radi se o odmoru u popularnim kućicama na drvetu! Pogledajte one najzanimljivije u Hrvatskoj. Možda i vas ponukamo na malo drugačiji odmor…

U nastavku smo izdvojili neke od najljepših kućica na drvetu po Hrvatskoj koje su savršene za odmak od užurbanosti i vreve svakodnevnog života.

Drvena kućica Resnice

RESNICE

Ova rustikalna drvena kućica uređena je za maksimalnu udobnost, no bez ikakvih suvišnih dodataka. Izuzetno je popularna među svim ljubiteljima aktivnog odmora, biciklista i ljubitelja jahanja. Naime, sve to možete tamo i raditi. Objekt Treehouse Resnice nalazi se na 39 km od Topuskog i 32 km od Slunja pa u okolici možete uživati u raznim aktivnostima, poput ribolova, vožnje kanua i pješačenja. Netaknuta priroda i odsječenost od grube civilizacije čini ovu kućicu na drvetu idealnim weekend getaway mjestomZamislite samo dva dana gdje se budite uz zvukove prirode! Mir i tišina, pokoja ptica i žubor obližnje rijeke Mrežnice čini ovu kućicu idealnim mjestom za napuniti baterije.

Riverland Mrežnica

Mrežnica drvena kućica

Još jedno prekrasno mjesto za odmor, nalazi se u Zvečaju na otočiću smaragdne rijeke Mrežnice. Riverland kućice sadrže solarno napajanje za vanjsku rasvjetu, bračni krevet, kauč na razvlačenje, terasu te veliku zajedničku terasu s roštiljem pored slapa. Svaka kućica ima svoje ljuljačke te viseće mreže za odmor. Vlasnik kućica, Karlo Golub, objašnjava kako ovakva vrsta odmora pozitivno utječe na zdravlje, koncentraciju i unutrašnju ravnotežu. Osim toga, iznimna bistroća rijeke Mrežnice tj. Mrižnice, kako je nazivaju domaćini, nudi mogućnost uživanja u netaknutoj prirodi i plivanju, a posebno je omiljena raftingašima, kanuistima i kajakašima. Na vama ostaje da otkrijete tog avanturistu u sebi. Potražite ih na facebook stranici na linku.

Plitvice Holiday Resort

Smješten je uz Nacionalni park Plitvička jezera te nudi idealnu kombinaciju prirodnih atrakcija i kulturnih ljepota, a samim time i mogućnost aktivnog ili pasivnog odmora. Bogati dodatni sadržaji, prilagođeni wellness tretmani, lagana hrana s blagotvornim učinkom na vaše tijelo, zvuci jezera s potokom i slapovima, samo su dio te čarolije. Resort sadrži i bazen u kojemu se možete rashladiti u ove vruće ljetne dane. Stoga, ako niste za robinzonski odmor, Plitvice Holiday Resort vam pružaju savršenu priliku za ponovno povezivanje s prirodom uz elegantan interijer kreiran za maksimalnu udobnost i opuštanje. Više informacija potražite na facebook stranici na linku.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST
Izvor
Turističke Priče

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button