Izbor uredništva

Za koga je to Lauc opasan?

”Radimir Čačić tvrdi kako je Lauc štetočina i opasan. Valjda ga zato treba ukloniti! Za koga je to Lauc opasan?

Za ”Čačiće” koji su navikli da su na vlasti i da ih se sluša, a sada gube bitku s argumentima na temi o kojoj nemaju pojma! Svakim su danom sve više ogoljeni i sve smješniji! Siroti Čačić je čak mislio da će silnom “zabrinutošću za građane”, histeriziranjem i traženjem australskih mjera u svojoj županiji dobiti još jedan mandat, ali se i tu prevario pa izbore za župana izgubio! Prošle godine u ovo doba tražio je zatvaranje svih kafića u Varaždinskoj županiji, a ove godine na još veći broj zaraženih to ne traži već traži ušutkavanje Lauca! Patetično!

Lauc je opasan, to je točno, ali samo za Čačića i razne njemu slične globalističke ”balkance” starog kova koje vrijeme figurativno i doslovno jede! Politički će svi na kraju umrijeti; s coronom ili od corone …i Bogu svejedno!” komentirao ja na facebooku Igor Peternel.

Na Čačićeve izjave se osvrnuo i politički analitičar i konzultant Mate Mijić :

”Koju smo točno korist imali od Čačića i po čemu je on relevantan za raspravu o epidemiološkim mjerama?

Koju smo točno korist imali od ovog čovjeka i po čemu je on relevantan za raspravu o epidemiološkim mjerama? S Laucom se čovjek može i ne mora slagati, ali Čačićevo mišljenje o borbi protiv virusa jednako je onome blagajnice u Konzumu ili lokalnog autolimara.Ali nije.Zato što u ovoj državi postoji jedna kvazielitica koja smatra da je samim svojim egzistiranjem mjerilo svih stvari. Oni dekretom određuju tko je kompetentan, tko se smije uopće oglasiti, koga će se slušati.Ako mi je tko u životu dosadio, to su ovakvi ‘napuvanderi’.” napisao je Mijić.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button