Uncategorized

Nepoznato o ubojstvu obitelji Zec

Dobili od pripadnika Tigrova

Tragedija obitelji Zec nije bila posljedica djelovanja HV-a, nego pljačke kuće, a Aleksandra je ubijena kao tragični, neželjeni svjedok te pljačke bez ikakve političke pozadine. Hrvatska država nema ništa s time, to je društveni talog.

Ubojica Munib Suljić uopće nije Hrvat a ubio je Hrvaticu i katolkinju Mariju Zec ( rođena Mesić) kojoj su braća bili pripadnici Tigrova i policije kada je ubijena skupa sa svojom kćeri Aleksandrom Zec.

Munib Suljić je bio istaknuti člana saveza komunista na Trešnjevci prije rata i često je boravio u kući Mihajla Zeca jer su skupa kamatarili i utjerivali dugove. Munib Suljić je ostao dužan Mihajlu Zecu 12000 njemačkih maraka za meso koje je Mihajlo krao u Križevčanki gdje je radio a Munib prodavao u svojoj čevabdžinici. Mihajlo Zec je bio opasan lik i tražio je Muniba zbog tog duga a Munib je postao veliki Hrvat i potražio zaklon u Hrvatskoj Vojsci.

Munib Suljić je znao da je Mihajlo Zec imućan i zašio mu je etiketu “kosovca” među klincima od 19 godina koje je upoznao u postrojbi Tomislava Merčepa. Munib Suljić tada ima 32 godine i predstavlja tim klincima zadatak da treba “kosovcu” Mihajlu Zecu oduzeti oružje kojeg sigurno ima u izobilju. Dolaskom u kuću Mihajla Zeca, Munib Suljić otima nakit i novac te odlaze s plijenom a Mihajlo Zec reagira zaštitnički i napada Muniba a jedan od klinaca instinktivno reagira i zapuca na Mihajla Zeca.

Sve se događa ispred kuće gdje istrčavaju Marija Zec i njena kćer Aleksandra koje trpaju u kombi jer su vidjele ubojstvo. Sve je izmaklo kontroli i Munib Suljić svojim autoritetom provodi zločin tako da naređuje odlazak na Medvednicu gdje osobno ubija Mariju i njenu kćer. Tomislav Merčep nema pojma o ovoj svinjariji sve dok nije to čuo po priznanju tih klinaca u pratnji Muniba Suljića.

Za propuste kod suđenja u slučaju Zec, Šeks optužuje Antu Nobila

Pravosudni fijasko je taj što je, kada su početkom prosinca ’91. godine uhićeni od strane policije, osumnjičeni za ubojstvo obitelji Zec privedeni istražnom sudcu, istražni sudac ih je ispitao bez nazočnosti branitelja na toj raspravi pred istražnim sudcem bio je zamjenik Tihomir Rudeša, a budući da je i Anto Nobilo, koji je bio rukovodni zamjenik u okružnom tužiteljstvu i koji je vodio ovaj slučaj, propustili su upozoriti istražnog sudca da ne ispituje osumnjičene jer nema branitelja. Da li je to napravljeno iz neznanja ili nečega drugoga ja o tome ne mogu suditi, i nakon toga je sudsko vijeće kao nezakonite dokaze zapisnik o ispitivanju okrivljenih bez branitelja izdvojilo iz spisa. I to su onda postali bezvrijedni dokazi”, objašnjava Šeks.

Nobilo kasnije postaje legalni odvjetnik upravo preživjeloj djeci ubijenih supružnika Zec.

I tu poentira u javnosti te se eksponira kao odvjetnik koji je prislio “zločinačku državu” da plati što je ubila jadnu Srpsku obitelj.

1.Niti država ima bilo kakve veze s tim niti Hrvatsko sudstvo, niti policija, niti Tomislav Merčep koje je sve izigrao odvjetnik Anto Nobilo.

2.Munib Suljić ubojica Aleksandre Zec nije Hrvat a ubio je njenu majku Mariju Zec koja je Hrvatica i katolkinja kojoj je u to vrijeme jedan brat Hrvatski vojnik u Tigrovima a drugi brat Hrvatski policajac.

3. Motivi su bolesni um Muniba Suljića i pljačkaška namjera koju je prikrio navodeći mlade vojnike u izmišljenu akciju protiv bivšeg kolege kriminalca Mihajla Zeca.

4. Anto Nobilo radi sebi image vrhunskog advokata varajući sustav a i danas će biti ponosan da se sazna ova njegova uloga jer mu godi da ovo ljudi saznaju pošto ne može sam ovako pričati o sebi a da ne ispadne hvalisavi pokvarenjak…nego samo pokvarenjak.

5. Pupavac, maligni Srbi, mrzitelji Hrvatske i naši domaći naivni glupi Hrvati (otvorenih vidika) su plodno tlo za manipulaciju ovim čistim kriminalnim obračunom jednog muslimana Sandžaklije sa Srbinom pravoslavcem uz nedužnu žrtve jedne Hrvatice katolkinje i njene kćeri. Jadna su i njihova preživjela djeca koja su žive žrtve ove zlouporabe njihove obiteljske tragedije za potrebe srpske propagande.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button