Domovina

Nad Hrvatima u BiH je u tijeku obavještajna i medijsko-propagandna agresija !?

Nad Hrvatima u BiH je u tijeku obavještajna i medijsko-propagandna agresija, koja svoj vrhunac doživljava u zadnja 3 mjeseca(od kolapsa zadnjih pregovora) i to treba JAVNO reći. Zarobljeni između srpskog separatizma i bošnjačkog unitarizma, budućnost Hrvata u BiH je iz dana u dan sve neizvjesnija.

Pogledajmo činjenice, stoga izdvojite par minuta za ovaj tekst:

Tipičan rukopis obavještajnih agencija koje su nasljeđene iz komunizma,a sada su pod kontrolom raznih bošnjačkih i jugoslavenskih struja vidljiv je iz sljedećih događaja:

1.Demoliranjem pravoslavnog i Partizanskog spomen groblja koje ima za cilj prikazivanje Hrvata fašistima.

2.Demoliranjem Kabirijeve galerije želi se stvoriti slika Hrvata kao antisemitista.

3.Fijaskom slučaja “Kupres kod Livna” Hrvati se žele prikazati kao islamofobi.

4.Uzastopni pokušaji da se Hrvati bez ikakvog razloga prikažu rusofilima, odnosno da podržavaju Putinovu agresiju

5.Hrvate se želi prikazati kao negatore genocida kroz niz lažnih vijesti oko Milanovića.

6.Relativiziranje zločina Armije BiH nad Hrvatima i općenita zabrana prikazivanja zločina nad Hrvatima jednakima kao onim nad Bošnjacima.

Paralelno sa prednjim,navedimo stvari koje ostaju pod tepihom:

-Oskvrnuća zastave Hrvata u BiH i njihovih spomen obilježja omalovažava se na način da se ta zastava prikazuje “nelegalnom” i “uzp” zastavom.

-Bošnjaci agresivnom retorikom i prosvjedima napadaju Schmidt-a i nazivaju ga nacistom jer je najavio izborne i ustavne reforme kojima se vraća samo minimalna ravnoteža(narušena odlukama iste institucije)

-Konstantni izljevi šovinizma i diskriminacije popraćene vulgarizmima i prijetnjama prema Hrvatima

-Podrška Irana Bošnjacima popraćena antisemitizmom

-Sastanci Erdogana i Putina, koji prethode dolasku Turčina u BiH, gdje jasno daje podršku Bošnjacima promoviranjem antizapadne retorike

-Niti jedna arapska zemlja nije osudila rusku agresiju, dok sve podržavaju Bošnjake i njihovu “građansku politiku”

-Osuđivanje svake prozapadne države koja pokušava riješiti hrvatsko pitanje na bilo koji način koji vraća ravnotežu

-Osuđivanje Hrvata jer ne navijaju za reprezentaciju BiH u kojoj ne igraju Hrvati,a koja sama sebe identificira kao bošnjačkom i koji pobjede proslavljaju sa zastavama tzv. Armije BiH koja je počinila brojne zločine nad Hrvatima u BiH

-Sramotna podrška odigravanju utakmice(koja je ipak samo sport) članova saveza,za koju ispod radara prolazi da su je i Bošnjaci podržali(povežite sa naprijed navedenim čijom se prikazuje reprezentacija BiH)

-Negiranje hrvatskog identiteta BiH i Hrvata kao dijela temelja BiH

Postupci Hrvata glede ove agresije:

-neopravdana pasivnost

-Promjena ulica u Mostaru koje nose naziv po onima koje i na najmanji način “inkriminira” ustaški režim kao znak dobre volje,dok s druge strane Bošnjaci ne podržavaju promjenu ulica i ustanova koje nose imena po komunističkim zločincima i pripadnicima režima,kao niti onih u glavnom gradu koje nose imena po nacističkim saveznicima.

-Hrvatski državljani ratuju na strani Ukrajine,u BiH se u mjestima sa hrvatskom većinom primaju ukrajinske izbjeglice. S druge strane Bošnjaci ne ratuju u Ukrajini, niti primaju ukrajinske izbjeglice, dok se istovremeno busaju u prsa kao netko tko osuđuje rusku agresiju, a prikazuje Hrvate putinofilima.

-Hrvati kao građani EU i NATO članice su jedini nesporno ZA IZVORNE zapadne civilizacijske vrijednosti, te se zalažu za taj put.

Nadajmo se da će svijet sve ovo vidjeti i da će pravda pobijediti, jer hrvatski narod u BiH je na pravoj strani istine i povijesti.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button