Domovina

MLINARIĆ ĆIPE: KAP ISTINE RASTOPIT ĆE MORE SRPSKIH LAŽI!

Stipo Mlinarić, predsjednik Centra dr. Ivana Šretera i saborski zastupnik Domovinskog pokreta, nedavno je predao DORH-u prve dvije kaznene prijave u ime Centra dr. Ivana Šretera za ratne zločine počinjene u vrijeme Domovinskog rata.

Iz Srbije je ubrzo stigla reakcija i optužba kako je naš Stipo Mlinarić započeo ‘lov na Srbe’. Mlinarić im je poslao jasnu poruku:

”U petak sam podnio prve dvije kaznene prijave ispred Centra dr. Ivana Šretera. I odmah je stigla reakcija iz Republike Srbije! Njihov Veritas i srpske Novosti napali su me da 2023. godine počinjem proganjati Srbe”.

”Ne, gospodo draga! Ja proganjam laži, a kap istine rastopit će more vaših laži. Centar dr. Ivana Šretera, s dokumentacijom koju posjeduje, borit će se pred hrvatskim pravosuđem za istinu, a istina je, gospodo draga, da ste vi izvršili agresiju na Republiku Hrvatsku, da ste vi porušili trećinu Hrvatske i da niste platili ratnu odštetu”.

”Istina je da su desetine tisuća Hrvata bile po logorima u Srbiji i na okupiranim dijelovima Republike Hrvatske, a Republika Srbija još uvijek nije platila odštetu. Gospodo draga, Centar će se boriti za istinu, bez obzira na to što vi govorili o tome!”.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button