Crna kronikaSvijetVijesti

Je li ovo sumrak pameti i kolaps civilizacije kakvu poznajemo?

Ukoliko je ovo uistinu istina onda je ovo pravi sumrak pameti. Koliko glup mora biti netko da propiše da dostavljač mora provjeriti covid-potvrdu onoga kome dostavlja hranu ?

Slovenija je proširila upotrebu PCT covid potvrda kojima se dokazuje cijepljenost, preboljenje ili negativan nalaz na prisustvo koronavirusa.

Tako su, kako javlja 24ur, inspektori upozorili restorane da pri dostavi, ali i preuzimanju hrane također moraju imati i zatražiti potvrde. Inspektori su proveli 170 nadzora, od čega 153 u području trgovine, te su usmenim nalozima zabranili obavljanje djelatnosti u tri trgovine i tri benzinske postaje do otklanjanja nepravilnosti.

– PCT potvrde moraju imati sve osobe koje su korisnici, sudionici ili prisutni pri obavljanju djelatnosti u Sloveniji. Novost je da se to sada odnosi i na dostavu hrane. Primjerice, kada se hrana dostavlja putem internetskih aplikacija poput Wolta ili Glova, restoran mora provjeriti potvrdu dostavljača prije nego što mu preda hranu, a dostavljač mora provjeriti potvrdu krajnjeg korisnika – navodi slovenski medij.

Ukoliko je ovo uistinu istina onda je ovo pravi sumrak pameti. Koliko glup mora biti netko da propiše da dostavljač mora provjeriti covid-potvrdu onoga kome dostavlja hranu, umjesto da primjerice samo beskontaktno ostavi hranu ispred vrata.

”Ove kovid potvrde doista nemaju za cilj usporavanje širenja pandemije, već su isključivo usmjerene poticanju prodaje cjepiva. To što usput još dodatno potiču širenje epidemije je “bonus” poticaj za još malo prodaje cjepiva, testova i zaštitne opreme. Nevjerojatna gramzivost industrije pandemije ostavit će tragične posljedice. Nadam se da ipak neće rezultirati i kompletnim kolapsom civilizacije, iako sve češće čujem usporedbe sa starim Rimom 475. godine…” komentirao je navedenu odluku Gordan Lauc .

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button