Domovina

MIRO BULJ OSLOBOĐEN I DRUGI PUT ZA NAVODNO KRŠENJE SULUDIH MJERA STOŽERA

Grad Sinj i ja kao gradonačelnik oslobođeni smo optužbe da se u novogodišnjoj noći na proslavi 2022. na koncertu Crvene jabuke nismo pridržavali mjera famoznog Kriznog stožera, napisao je Miro Bulj

STOŽER, PLENKOVIĆ, BOŽINOVIĆ I BEROŠ SU NA SUDU IZGUBILI I NISU MI USPJELI SUDSKI NATOVORITI KRŠENJE SULUDIH COVID MJERA

Dobio sam i drugu presudu u kojoj su mi išli natovariti kršenje suludih epidemioloških mjera koje su nametnuli, a zbog kojih i danas trpi naše gospodarstvo, a o utjecaju na psihu ljudi da i ne govorim.

Grad Sinj i ja kao gradonačelnik oslobođeni smo optužbe da se u novogodišnjoj noći na proslavi 2022. na koncertu Crvene jabuke nismo pridržavali mjera famoznog Kriznog stožera. Sud je tako potvrdio da smo bili u pravu, da su razlozi napadi premijera Plenkovića, Božinovića i cijele Vlade na Grad Sinj bili politički motivirani.

Naime, Prekršajni sud u Splitu, Stalna služba Sinj je zaključio kako nema dokaza da sam kao odgovorna osoba počinio prekršaj, u trajanju od svega 15 minuta, od 00,30 do 00,45 sati, iako su me tada prozivali i prijetili velikom novčanom kaznom.

Cijele noći nitko se od prisutnih inspektora civilne zaštite nije ni na što požalio, događaj je bio uredno prijavljen i održan i cijeli prekršajni nalog proglašen je neosnovanim. Sve troškove sudskog postupka snosi država.

Dokazao sam da je grad Sinj u vrijeme suludih mjera bio jedini slobodan grad, a sve one prijetnje bile su samo političke ucjene i manipulacija. Nisam se dao zastrašiti i tako će biti i u buduće. HDZ-ove laži i obmane ne prolaze.

A nadam se da će ih narod na izborima zbog svega što su radili kazniti kao i da će nagraditi one koji su imali hrabrosti suprostaviti im se!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=744712573877769&set=a.392835699065460

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button