Izbor uredništva

Miletić:Kada komedijaši postanu vođe, a vođe ljigavi komedijaši!

Mostov Marin Miletić oglasio se na društvenim mrežama vezano za najnoviju situaciju u Ukrajini i licemjerni odnos Zapada :

”Zelenski je predsjednik Ukrajine. Suverene države koja ima napad Rusije na svoj teritorij. Zelenski je izabran za predsjednika Ukrajine voljom naroda. Uopće ne ulazim sada u teorije čiji je igrač niti me to u ovom trenutku zanima. Ono što znamo da je čovjek radio kao – komičar. Nasmijavao je više/manje uspješno svoj narod. I onda je postao – predsjednik Ukrajine. Sada u užasu rata je sa svojim narodom u rovu. Javlja se uživo, možete ga (daj Bog da traje) pratiti uživo kako hrabri i poziva na otpor svoj narod. U rovu je sa svojim narodom, suborcima. Amerikanci su mu jučer ponudili siguran prijevoz iz Ukrajine i novac. Rekao je da njemu ne treba prijevoz nego oružje da brani svoju zemlju.

Bit će vremena za podrobnije analize i sve teorije. Ovih i onih. Ja sam kršćanin. I za mene, budući da je moj zakon iznad svih zakona – evanđelje – moram i ovdje napisati: potpuno je NEOPRAVDAN “preventivni” rat, napad na drugu državu, na drugi narod. Potpuno je neopravdan napadački rat. To je nepravda čiji krik vapi u nebo. I potpuno je nebitno je li Ukrajina izigrana od zapadnog svijeta, od Amerikanaca, ostavljena sebi sama kako na kraju uvijek bude.

To je sve nebitno za činjenicu da je Ukrajina napadnuta od Rusije i da krvari. Kome ovo nije jasno, molim da se sam makne s mog profila. Molim vas. Biblija kaže da se klonimo isprazne rasprave, a život je ionako previše kratak da gubim energiju s ljudima koji jedno pričaju, drugo misle, a treće rade. Prođite me se.

Ovdje ipak uzimam primjer Zelenskog. Komedijaša koji je u frci, najvećoj frci postao – vođa, lider. Kao što su fejkeri od vođa Ursula, Biden i sva ova naša ekipa pokazala da su ustvari – komedijaši. Slava Ukrajini!” napisao je Marin Miletić.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button