Domovina

GRADONAČELNIK TOMAŠEVIĆ IPAK PODRŽAVA NERED , NERAD I NEMAR TE TRGUJE UTJECAJEM!

Samo jedan od primjera navedenog je zaštita Željka Renića, šefa komunalnog i prometnog redarstva, koji je prouzročio katastrofalnu štetu za Zagreb i koji je trebao dobiti otkaz uz tužbu za naknadu štete!

Iako je gradonačelnik u gradskoj skupštini (video od prije godinu dana) gromovito obećao istragu i sankcije to se, naravno, nije dogodilo!

To je Možemo – Zagreb i Tomislav Tomašević – obični prevaranti i lažljivci, koji sada pjevaju “zamisli malo” kako bi bilo da oni vode Hrvatsku! Bilo bi kriminalno!

Portal zagreb24.info uputio je OTVORENO PISMO GRADONAČELNIKU TOMAŠEVIĆU:

Poštovani gradonačelniče Tomaševiću,

prema korespondenciji u koju ste bili uključeni razvidno predstavlja priprijećivanje i zastrašivanje Željka Renića, pomoćnika pročelnika za komunalno i prometno redarstvo, kako bi utjecao na moj novinarski rad (odnosno isti spriječio) što sam kazneno prijavio u skladu s Kaznenim zakonom.

Naime, Željko Renić očigledno ne može podnijeti činjenice da je komunalno i prometno redarstvo pod njegovim vodstvom ograničeno funkcionalno i (prema mojim brojnim konkretnim pritužbama) ne radi svoj posao u skladu s obvezama i dužnostima pa je posegnuo nemoralnim i nezakonitim potezima kako bi spriječio moje obraćanje i javno objavljivanje o navedenom.

Jesu li Vama nastojanja Željka Renića da provodi cenzuru i spriječava javni rad novinara prihvatljivi i dopustivi?

Je li Vama navedeno standard djelovanja i ponašanja službenika kojeg plaćaju građani Zagreba?

Što ćete poduzeti u vezi opisanog? Hoćete li učini išta?

Prije više od godinu dana ste u gradskoj skupštini obećali istragu i sankcioniranje zbog Renićevog propusta zbog koje prometno redarstvo nije moglo funkcionirati više mjeseci, no moji izvori iz Grada tvrde kako niste “niti mrdnuli prstom”.

Otvoreno Vas pitam: Jeste li proveli obećanu istragu? Jeste li utvrdili počinitelja štete? Jeste li ga sankcionirali i na koji način?

Izjavili ste da za ovakve situacije imate nultu stopu tolerancije! Kako se bliže parlamentarni izbori, moram Vas otvoreno pitati jeste li tada lagali?

Izvor:zagreb24.info

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button