Magazin

Mate Rimac se oženio – slike !

Oženio se Mate Rimac. Potvrdio je svoju ljubav s dugogodišnjom djevojkom, 30-godišnjom Katarinom Lovrić, koja mu je u svibnju postala supruga nakon sedam godina veze i 17 godina poznanstva.

Nakon intimnog i tajnog vjenčanja pred matičarom u Vili Dalmacija, skrivenoj na južnim padinama Marjana za tridesetak gostiju Mate i Katarina sada su priredili raskošnu feštu u Livnu.

Fama i interes javnosti koji su okruživali ovo vjenčanje bili su nevjerojatni. Danima se izvještavalo o svim detaljima i pripremama, dizali su se dronovi za ekskluzivne snimke, a poduzetni čitatelji iz Livna su redovito zvali u redakcije s novim informacijama. Nije trebalo dugo da se Rimčevo vjenčanje proglasi – vjenčanjem godine. Neki će reći i desetljeća.

Da vjenčanje nije bilo u Livnu oduševljena javnost, koja u 33-godišnjem Rimcu vidi budućnost Hrvatske, skupila bi se na cesti kao što se, primjerice, u Londonu okupila za vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle. Jer za naš pojam – Mate je hrvatski princ, a njegova Katarina u haljini po koju je išla u Milano, naša je verzija princeze iz moderne bajke.

Nakon crkvenog obreda, Rimac je svadbeno slavlje priredio na Livanjskom polju, u mjestu Čaić, u okolici rodnog Livna, mjesta koje Matu i Katarinu veže jer oboje iz tog bosanskohercegovačkog grada vuku obiteljske korijene, a tamo su se i upoznali.

Lokacija vjenčanja bila je smještena doslovce usred ničega, na polju, a do iste je vodila tek jedna cesta niz koju su simpatični svadbeni putokazi vodili uzvanike u pravom smjeru.

Još od ranog jutra pred dvoranu su dolazili kamioni s cateringom. Kasno poslijepodne počeli su pak pristizati i gosti, neki čak i u organiziranim autobusima. Cijeli kraj slavi, a priča se kako je fešta i sutradan.

Dan ranije na polju je postavljena i velika staklena dvorana za slavlje, u kojoj su na propisanoj udaljenosti postavljeni okrugli stolovi.

Tema vjenčanja bila je – priroda. Očitovalo se to u samom odabiru lokacije, zelenom prostranstvu Livanjskog polja, ali i, primjerice, u lounge prostoru postavljenom oko staklene dvorane u kojem su bili stolovi od drvenih paleta te više od 150 bala sijena koje su glumile stolice.

Više ovdje.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button