Izbor uredništva

MARIN MILETIĆ: Globalisti pripremaju zakone koji će ugasiti slobodu…

GLOBALISTI NE ODUSTAJU!IMAMO NIZOZEMSKI POUČAK kao strategiju. Svjetska zdravstvena organizacija ne odustaje od težnje da ugasi suverenost i slobodu država!

Prije nekoliko dana završio je sastanak pregovaračkog međunarodnog tijela za Instrument Svjetske zdravstvene organizacije za prevenciju, pripravnost i odgovor na pandemiju. Riječ je o posebnom tijelu Svjetske zdravstvene organizacije (SZO), koje je objavilo pretpostavke tzv. “pandemijski ugovor”.

U nacrtu dokumenta prijedloga se kaže da se suverenitet države može ograničiti ako njezine odluke “nanose štetu njezinom stanovništvu ili drugim državama”. Autori projekta ne objašnjavaju tko i kako treba definirati “štetu”. Prijedlog zakona uključuje i borbu i sankcije protiv dezinformacija. Na kraju, globalistička ekipa predlaže da svaka država izdvaja novac za WHO.

Ajmo biti plastični. Globalistički centri moći pripremaju zakone koji će:

1️⃣ Ukinuti ili umanjiti moć odlučivanja suverenih država u situaciji neke njihove nove plandemijske prevare. Sve diktatorske i nedemokratske zakone će tako nametati neki globalistički činovnici što će obvezati i Hrvatsku.

2️⃣ Proganjat će legitimno sve nas koji ćemo se putem mreža i osobno angažirati u otporu.

3️⃣ Financirati ćemo njihovu diktaturu

Koje je rješenje?

Nizozemski farmeri su pokazali! Godinama su se borili protiv globalističke radikalne zelene agende. Gnojivom špricali ceste, zgrade institucija, blokirali promet… Pa su se organizirali politički i pomeli na izborima. Sada su jaka politička opcija radi čega globalističke sulude težnje ubijanja stoke i zatvaranja farma će se puno teže ostvariti.

Hrvatski narod mora dobro zapamtiti:

Sjećate li se MOŽEMO stranke koja je htjela cijepiti prisilno sve što hoda? Sjećate li se njihovih ad hominem napada na nas Mostovce u Hrvatskom saboru? Sjećate li se njihovih traženja da se necijepljenima ne dopusti ulazak u trgovine po kruh? Sjećate li se da su tražili da se necijepljenima ne dopusti liječnička pomoć? Sjećate li se HDZ-ovaca koji su tražili da se ljudi prate putem GPS-a mobitela?

Dakle, hrvatski narod će na idućim izborima imati ustvari dvije opcije:

1️⃣ biranje HDZ-a, MOŽEMO i ostalih globalističkih opcija koje će vas opet u nadolazećim plandemijama tlačiti, otimati vam slobodu, uništavati vam zdravlje i

živote. Uništavati stoku i sela, slušajući svoje gospodare sjena na daljinski Bruxellesa.

2️⃣ birati suverenističke političke opcije, ima nas, da se možemo suprotstaviti tim interesnim skupinama globalističkih centara moći.

Oni su majstori obmana i spinova. Gurat će vam pred nos ideološke kosti da se tučete, a u pozadini je samo želja da zadrže svoje fotelje kako bi slušali njihove gospodare.

Nisam siguran da će ovaj narod imati drugu priliku poslati u parlament nas koji ćemo imati hrabrosti pokazati srednji prst tiranima.

Mudri budite, molim vas.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button