Izbor uredništva

Svatko odgovoran bi nakon ovih podataka odmah obustavio cijepljenje!

Svatko odgovoran bi nakon ovih podataka povukao ručnu, obustavio cijepljenje i ukinuo glupost poznatu kao Covid potvrde. Jer naime cjepivo očito ne radi. Mislimo da je to sada prilično jasno. Iako je naravno bilo i prije, na primjerima Izreala i mnogih drugih država.

Očekujemo hitno očitovanje ministra Beroša s obzirom na značajno povećanje udjela cijepljenih u hospitaliziranima od Covida 19 kojih je sada gotovo 50 % (48,13 %): koliko cijepivo doista štiti od hospitalizacije i dokle će tvrdoglavo inzistirati na Covid potvrdama kad je iz priložene statistike jasno da one pridonose širenju zaraze? Cijelo izvješće HZJZ-a dostupno je na sljedećoj poveznici: https://bit.ly/3JfVaIR

Svatko odgovoran bi nakon ovih podataka odmah obustavio cijepljenje!
www.crodex.net

Stvar s cijepljenjem je u HR postala suštinski vrlo jednostavna. Kako sada i službeni podatci ( HZJZ ) pokazuju da cijepljeni čine gotovo polovicu hospitaliziranih ( a taj udio će se itekako povećavati, jer takav trend je nažalost već snažno i dugo vidljiv u mnogim državama s visokom procjepljenošću ) koji je onda razlog da određeni ljudi građanima i dalje preporučuju cijepljenje?

Svatko odgovoran bi nakon ovih podataka povukao ručnu, obustavio cijepljenje i ukinuo glupost poznatu kao Covid potvrde. Jer naime cjepivo očito ne radi. Mislimo da je to sada prilično jasno. Iako je naravno bilo i prije, na primjerima Izreala i mnogih drugih država.

Kažu da dovoljno puta ponovljena laž postaje istina. Nažalost to vrlo jasno vidimo svuda oko nas. Ne postoje stvarni „ciljevi cijepljenja“. Postoci s kojima se licitira su rezultat izračuna postotka populacije koja mora biti zaštićena kako bismo postigli kolektivni imunitet. Onog trenutka kad smo saznali da se i cijepljeni u velikoj mjeri mogu zaraziti (a to je bilo u ljeto 2021. godine), ti brojevi su prestali imati bilo kakvog smisla.

Nakon toga „ciljevi cijepljenja“ su samo marketinške poruke proizvođača cjepiva. Velika većina (u Hrvatskoj 97%) svih preminulih su bili stariji od 50 godina. Zdravih i mladih koji su umrli bilo je iznimno malo. Bilo kakve mjere, uključivo i cijepljenje mladih i zdravih na broj preminulih nije imalo gotovo nikakav utjecaj. Žao nam je što moramo biti grubi, no ako to ne razumijete morate se ozbiljno zabrinuti o svojim sposobnostima logičnog zaključivanja, ili priznati da vam je pandemijski marketing isprao mozak. Pokušat ćemo još jednom objasniti:

1) „mjere“ nisu značajno promijenile broj zaraženih, tj. zemlje sa i bez mjera su imale podjednak broj zaraženih. To je danas neosporiva činjenica.

2) Cijepljenje vrlo slabo štiti od zaraze. To danas nitko ne osporava.

3) Cijepljeni koji se zaraze imaju podjednako virusa kao i necijepljeni koji se zaraze

4) Cijepljenje je doslovno osobna mjera (i odluka) pojedinca da umanji rizik za teški oblik bolesti

5) Kod svih mladih i zdravih, te onih koji su već preboljeli covid-19 rizik za teški oblik bolesti je minimalan

6) Iz svega ovoga nedvojbeno možemo ustvrditi da je razina „procijepljenosti zemlje“ notorna glupost, tj. propagandna poruka pandemijskog marketinga, bitno je koliko je cijepljenih starijih od 60, ili eventualno od 50 godina. Tu je nažalost naš zdravstveni sustav zakazao, no jasno je da se više nitko ne dolazi cijepiti i nikakvo čekanje to neće promijeniti.

Pfizer je imao iznimno dobru pandemiju

Pfizerovo cjepivo protiv Covid-19 prošle godine donijelo je toj tvrtki 37 milijardi dolara, što ga čini najunosnijim lijekom u povijesti. To nije sve. Za tvrtku koja je donedavno bila tvrtka kojoj se najmanje vjeruje u industrijskom sektoru u Sjedinjenim Državama, Covid-19 je bio PR udar. Pfizer je postao poznato ime u posljednjih 12 mjeseci.

Tvrtki se nazdravljalo u noćnim izlascima u Tel Avivu, a u barovima diljem svijeta postoje kokteli nazvani po njenom cjepivu. Američki predsjednik nazvao je Pfizerovog izvršnog direktora Alberta Bourlu “dobrim prijateljem”, a veliki čovjek je parkirao svoj avion pokraj Borisa Johnsona na prošlogodišnjem summitu G7 u Cornwallu.

Od samog početka, Pfizer je bio jasan da želi zaraditi puno novca od Covida. Tvrtka tvrdi da njezino cjepivo košta nešto manje od 5 funti po dozi za proizvodnju. Drugi su sugerirali da bi to moglo biti puno jeftinije. U svakom slučaju, tvrtka prodaje doze uz ogromnu zaradu – vlada Ujedinjenog Kraljevstva platila je 18 funti za injekciju za svoju prvu narudžbu, 22 funti za posljednju kupnju.

Pfizer je svojim dioničarima usmjerio 70 milijardi dolara (52 milijarde funti) izravno putem isplate dividende i otkupa dionica. Time se smanjuje njegov proračun za istraživanje za isto razdoblje.

Da stavimo današnje brojke u kontekst, najunosniji lijek na svijetu u bilo kojoj godini do sada bio je Humira, koji liječi autoimune bolesti, a koji je svom vlasniku, AbbVieu, 2018. zaradio 20 milijardi dolara. Humiru je proučavao američki kongresni odbor, i klasičan je slučaj kako velike farmaceutske tvrtke rade danas: kupite lijek koji je već izmišljen, patentirajte ga do kraja i povećajte cijenu za 470% tijekom njegovog životnog vijeka.

Korporacije poput Pfizera nikada nisu smjele biti zadužene za globalno uvođenje cijepljenja, jer je bilo neizbježno da će donositi odluke o životu i smrti na temelju onoga što je u kratkoročnom interesu njihovih dioničara. Moramo demontirati monopole koji su ovim financijskim zvijerima dali takvu moć, i umjesto toga uložiti u novu mrežu istraživačkih instituta i medicinskih čimbenika diljem svijeta koji zapravo mogu služiti javnosti.

Vrijeme je da se ovaj pandemijski igrokaz preseli u sudnice i da se krivci identificiraju i sankcioniraju.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button