Izbor uredništva

APSURDISTAN: Nevjerojatno zbog čega je Povjerenstvo pokrenulo postupak protiv Nikole Grmoje

Povjerenstvo danas odlučuje o pokretanju postupka protiv mene. Ovu vijest je putem društvenih mreža prenio Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja. Koliko bizarne neke stvari mogu biti i o čemu se zapravo radi pročitajte u cijelosti u nastavku teksta:

Nakon što sam u prvom stupnju na sudu dobio Petra Pripuza koji me tužio jer sam ga u jednoj izjavi spomenuo u kontekstu otpadne mafije, njegova žalba na tu prvostupanjsku presudu završila je slučajno na sudu u Gospiću koji je naravno odlučio u Pripuzovu korist pa sam mu po odluci suda morao uplatiti 8 tisuća kn, računajući i odvjetničke troškove.

Dan nakon što sam uplatio Pripuzu te novce, zvali su me iz banke da moram otvoriti devizni račun jer mi je gospodin Sesar uplatio 10 eura kao potporu u borbi protiv korupcije. Tom prilikom sam se zahvalio gospodinu Sesaru, istaknuvši da mi njegovih deset eura i potpora koju mi je iskazao u mojoj borbi za Hrvatsku slobodnu od korupcije, znači više nego svi novci ovog svijeta.

Pripuzu 8 tisuća kn, a od gospodina Sesara 70-ak kuna, ali uplaćenih s velikim srcem i željom da se stvari u Hrvatskoj mijenjaju. Cijeli taj spor s Pripuzom koji traje godinama danas je poprimio još bizarniji karakter. Budući da sam slučajno guglajući naišao na informaciju da Povjerenstvo danas odlučuje o pokretanju postupka protiv mene, odlučio sam nazvati Povjerenstvo i provjeriti o čemu se radi. Ljubazni gospodin koji se javio na telefon, rekao mi je da se radi o prijavi zbog uplate 10 eura kojom sam se pohvalio na društvenim mrežama kao i da je Povjerenstvo danas odlučilo protiv mene pokrenuti postupak vezan uz tu uplatu, a na temelju prijave nepoznatog prijavitelja.

Što reći, koju poruku poslati?

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button