DomovinaIzbor uredništvaVideo

(URNEBESNI VIDEO) Velimir Bujanec na dosad neviđeni i uistinu bizarni način “udario” po Nikoli Grmoji

Velimir Bujanec  je zasigurno najkontroverzniji ali i jedan od najpopularnijih hrvatskih novinara i televizijskih voditelja. Od 2010. godine urednik je i voditelj televizijske emisije Bujica.

Ova emisija se emitira na brojnim TV-kanalima i ima nevjerojatnu gledanost. Iako se u javnosti predstavlja kao zaštitnik domoljubnih vrijednosti i puna su mu usta priče o hrvatstvu, njegova uloga po pitanju zaštite i borbe za prava Hrvata u BiH je više nego upitna.

Odavno smo primjetili jedan ružan detalj koji se ponavlja u gotovo svakoj emisiji Bujice i u Bujančevim objavama na društvenim mrežama, bez iznimke. Velimir Bujanec jednostavno je opsjednut Mostom i ne može propustiti niti u jednoj Bujici da ne kaže nešto ružno o mostovcima, a s druge strane afirmativno o istaknutim članovima Domovinskog pokreta.

Posebna meta mu je Nikola Grmoja, a Bujanec koristi svaku priliku koja mu se ukaže kako bi se obračunao i kako bi javno oblatio saborskog zastupnika iz redova Mosta. Nagađamo kako je razlog tomu što je Grmoja gostujući u Bujici Bujanca svaljao tako da mu danima ni sve Pevexove veš mašine nisu mogle oprati nered iz gaća i s glave.

Ova današnja objava je jedna od najbizarnijih koju je Bujanec do sada objavio na Facebooku, pa sami prosudite o čemu se ovdje radi:

”KAJ TO RADI GRMOJA DOK GOVORI ĆIPE: Pipka se po bradavici il’ ga svrbi šulja?!

Tijekom saborskog govora Stipe Mlinarića, Nikola Grmoja se – u najmanju ruku – čudno ponašao… Mostovi zastupnici i inače svašta izvode kad govori netko iz DP-a; kopaju nos, tipkaju po mobitelima, smijulje se i nervozno ćeškaju, ali ovo danas je zaista teško protumačiti – il’ je obukao novu košulju pa ga svrbi, il’ se pipka po bradavici?! Možda se nije istuširao nakon teretane, a možda je razlog i Pupi, koji mu dahće za leđima😂” napisao je Bujanec.

POGLEDAJTE VIDEO!

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button