Izbor uredništva

ŠTO SE DOGODILO VELIMIRU BUJANCU?

Je li moguće da je Velimir Bujanec nečiji pijun kojem je zadaća da razbija odnose desnih stranaka u Hrvatskoj? Je li i Plenkoviću i Bujancu možda isti financijer-PPD?

Velimir Bujanec  je zasigurno najkontroverzniji ali i jedan od najpopularnijih hrvatskih novinara i televizijskih voditelja. Od 2010. godine urednik je i voditelj televizijske emisije Bujica.

Ova emisija se emitira na brojnim TV-kanalima i ima nevjerojatnu gledanost. Bujanec se u javnosti predstavlja kao zaštitnik domoljubnih vrijednosti i puna su mu usta priče o hrvatstvu no je li to uistinu tako?

Svjedoci smo kako Bujanec koristi svaku priliku kako bi napao i oblatio MOST, pri tome ne prezajući od korištenja vulgarnih izraza kako bi uvrijedio članove te političke opcije. Posebno je napad usmjerio na bračni par Raspudić. Tako je, ne tako davno, iskoristio svoje gostovanje na Podcast Velebitu kod Marka Juriča za žestoki napad na bračni par Raspudić.

Pitamo se zašto to radi, a još važnije pitanje je za koga to radi?

Je li moguće da je Velimir Bujanec – Plenkovićev pijun ili puno vjerojatnije da su obojica pijuni istih ljudi koji Hrvatsku drže zarobljenom ? Je li i Plenkoviću i Bujancu možda isti financijer-PPD?

Bujanec je novinar čiji stil izvještavanja u posljednje vrijeme značajno doprinosi podjelama među političkim strankama desnog spektra.

Tvrdnje da je Velimir Bujanec nečiji igrač koji namjerno razbija odnose domoljubnih i suverenističkih stranaka u Hrvatskoj su prisutne, i lako se mogu dokazati. Dokazi o njegovoj povezanosti s Plenkovićem,PPD-om i namjernoj manipulaciji su nedostatni ali će zasigurno izaći na vidjelo

U hrvatskoj politici, odnosi između političkih stranaka igraju ključnu ulogu u formiranju političke klime i odlučivanju. Međutim, postoji opravdana sumnja da Velimir Bujanec, glavni urednik emisije “Bujica”, namjerno razbija odnose desnih stranaka u Hrvatskoj kako bi poslužio interesima prvenstveno korumpirane klike predvođene s Andrejom Plenkovićem, aktualnim predsjednikom vlade.

Bujanec kontinuirano radi na razbijanju moguće koalicije između Mosta i Domovinskog pokreta!

Dokaz ovoj tvrdnji je taj da Bujanec kontinuirano napada i kleveće Most nezavisnih lista stavljajući se deklarativno na stranu Domovinskog pokreta, ali u biti na takav način samo šteti DP-u u kojem ima veliki broj poštenih i časnih ljudi. Zašto to radi ako im je zajednički cilj rušenje HDZ-a a na ovakav način jedino korist od toga ima HDZ?

Na taj način Bujanec zlonamjerno sprječava postizbornu koaliciju jedinih, uz Hrvatske suvereniste, domoljubnih stranaka u Hrvatskoj koje mogu sa vlasti skinuti Plenkovićev korumpirani HDZ. Ako gledamo javne nastupe zastupnika DP-a, Suverenista i Mosta o velikoj veći stvari se potpuno slažu osim jedne stvari a to je PPD.

Dakle, Bujanec svjesno manipulira hrvatsku javnost i uistinu nije teško zaključiti kako kontinuirano radi na sprječavanju okrupnjavanja desnih političkih opcija u Hrvatskoj razbijajući njihove odnose, a sve to naravno kako bi poslužio interesima Andreja Plenkovića, aktualnog premijera.

U politici je važno biti svjestan mogućnosti političkih igara, jer često se znalo događati da bi u svoju emisiju Bujanec pozvao nekog gosta sa desnog političkog spektra a zatim bi ga posvađao sa nekim drugim iz istog desnog spektra.

Dokaz ovomu je njegova najnovija Facebook objava koju prenosimo u cijelosti uz napomenu kako je njegova Bujica bila jedina tv-emsija koja je davala prostor za neke stvari i ima gledanost to mu priznajemo, ali s ovime se srozao do samoga dna.

Objavu prenosimo u cijelosti:

HAKL U SABORNICI: Pogledajte najbolji Alley-Oop ove sezone!

VIDEO: HASANBEGOVIĆ IZDOMINIRAO KK ‘ĆUPRIJU’, ĆIPE ZAKUCAO!

Milanović se prvo u Krapini narugao Grmojici i njegovim rasprdićima: “Dao sam im ključeve od dvorane da igraju na koš, al’ da ništa ne razbijaju!”

Dr. Zlatko Hasanbegović, potpredsjednik Kluba zastupnika DP-a, u sabornicu je ušao s košarkaškom loptom i doslovce izludio KK ‘Ćupriju’ iz Metkovića: “Milanović je poručio onima, koji sebe vide kao njegov instrument u hrvatskoj politici – da se igraju, ali da ništa ne razbiju!”

Bio je to najbolji Alley-Oop u ovom parlamentarnom sazivu, a završio je zakucavanjem Stipe Mlinarića Ćipe iz Domovinskog pokreta, koji se ne vidi u istom timu – ni s Benčićkom, ni s Grbinom ili Grmojom, Pupovcem ili Plenkovićevim košarkašem Davorom F. Tupkom: “Mi se ne klanjamo ni predsjedniku države Milanoviću, mi se ne klanjamo ni Andreju Plenkoviću, mi se ne klanjamo ni pojedincima iz oporbe, koji se pokušavaju nametnuti kao neki ‘Veliki vođe’… Ne klanjamo se nikome!”

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button