Domovina

Miletić:”Most i tko još?Ključ je samo u vašim rukama.”

Posljednjih dana se u medijima pojavila teza da će Most koalirati sa SDP-om i Možemo kako bi srušili korumpirani HDZ. Bude li to jedini način micanja HDZ-a s vlasti, koalicija svjetonazorski nespojivih stranaka ljevice i Mosta nije isključena, piše u utorak Večernji list

Navedeno je na društvenim mrežama komentirao saborski zastupnik Mosta Marin Miletić čiju objavu donosimo u nastavku:

”Na izbore izlazimo pobijediti Plenkovićevu korumpiranu kliku i nesposobnu ekstremnu ljevicu koja nije u stanju riješiti osnovne komunalne probleme grada Zagreba, a bavi se mijenjanjem ljudske prirode i promovira “osobe koje menstruiraju” kao da bi valjda po njima i muškarci mogli menstruirati.

Građane ubija inflacija, niti osnovne namirnice si ne mogu svi priuštiti, dolazi nam euro koji će dodatno sve otežati, a mi imamo s jedne strane korumpiranu hobotnicu HDZ-a ili ekstremnu ljevicu Možemo toliko ideološki ostrašćenu da su im u glavi samo njihova sljepila.

Sve što nas Mostovce zanima je to da nam date povjerenje, a ostalo je špekulacija. Mi bismo najsretniji bili da nama nitko ne treba, a o tome odlučujete samo vi. Eto, to vam je istina. Ključ je samo u vašim rukama.” napisao je Miletić.

A poslušajte što o navedenom i još o mnogim drugim temama govori saborski zastupnik Nino Raspudić koji je gostovao u Podcastu Velebit :

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button