Domovina

Referendum je jedini način na koji ih možemo zaustaviti!

Referendum je zadnji legitimni i demokratski način odbijanja nametanja OBVEZNOG cijepljenja i napada na našu djecu. Ovim riječima je započeo svoju objavu na društvenim mrežama saborski zastupnik MOSTA Marin Miletić. Objavu prenosimo u cijelosti:

Nedamo vam djecu!!!

Profesor Trobonjača, agresivni pripadnik agende pandemijskog marketinga, to je lik koji zagovara cijepljenje ne samo djece nego – pazite – jednogodišnjaka! On je primjer potpune izgubljenosti kojeg se moramo čuvati. Ne bih sada komentirao o pričama ulice i financiranja takvih agitatora guranja cjepiva farmaceutske mašinerije.

Doći će vrijeme kada će sve skriveno isplivati pa će položiti i takvi račun pred institucijama koje ćemo očistiti od korupcije i nepotizma. Pogledajte o kakvoj osobi se to radi: https://infodemija.org/zlatko-trobonjaca/

Očigledno interesne skupine ne prezaju ni pred čime. Oni jednostavno idu na prisile i ucjene. Pune svoje džepove milijunima i milijunima na grbači našeg naroda.

Referendum je JEDINI legitimni i demokratski način kojim možemo prekinuti OVO NJIHOVO LUDILO!

Udara nas Macan i Lalić, spiniraju ne samo na RTL-u nego u većini njihovih PR mašinerija. S jedne strane imate Domovinski pokret, drage Suvereniste, zastupnike Hasanbegovića, Karolinu Vidović Krišto, Miroslava Škoru, Darija Zurovca, europarlamentarca Mislava Kolakušića sve nas Mostovce.

Mi smo oni koji će sačuvati demokraciju i naše građane od autokracije Plenkovića i nametanja Bruxellesa obveznog cijepljenja. S druge strane su pobornici lockdowna, obveznog cijepljenja i ništenja sloboda građana.

Mi ovu bitku za naš narod nećemo izgubiti.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button