Domovina

MILETIĆ: Lockdown nam je uništio i uništava djecu i mlade – tko će odgovarati?

Lockdown nam je uništio i uništava djecu i mlade – tko će odgovarati? Užasni porast suicida! Strašna situacija mentalnog zdravlja djece i mladih u Republici Hrvatskoj.

Nikada nismo imali ovakvu grozu.

2019. – pedeset i četvero mladih je pokušalo suicid.

2020. – šezdeset i četvero.

2021. – stotinu dvadeset i šestero!

Nova TV u prilogu izvještava o porastu suicida kod mladih 217%! Sve više naših učenika upada u bolesti anoreksije, bulimije, ovisnosti o drogama.

Imamo veliku potrebu stručne pomoći u sustavu koja nam nedostaje osobljem. Posebno su u problemima obitelji čiji klinci u ovim teškim situacijama, a žive izvan Zagreba…

Nikada nismo imali gore stanje mentalnog zdravlja nacije

U Klaićevoj bolnici za djecu i adolescente čekate pregled, prema listi čekanja, 233 dana!! U Slavonskom Brodu 85, U Varaždinu i Dubrovniku 79, u Splitu 64 dana!

Prilog je korektan, ali su urednici i novinari zaboravili nešto važno istaknuti: lockdown, zatvaranje djece i mladih, zatvaranje škola, zabrana sporta i rekreacije, zabrana druženja i izlazaka, namjerna projekcija straha pandemijske mafije i koronakartela SU DIREKTNI UZROČNICI najvećeg broja ovih oboljenja.

Uništili su nam mladost. Uništili su zdravlje naše djece! A danas se prave blesavi i valjda misle daće narod progutati kako su za tako golema psihička i fizička oboljenja krive Mjesečeve mijene?!

Koji zločesti igrači obmana i sjena. Doći će i njihovoj svijeći moći – kraj.

Beroš, junak Beroš, odlazi!

Izvor: Marin Miletić

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button