Domovina

Pogledajte što nam Plenković i kupljena većina podvaljuju

Pogledajte i podijelite što nam provlače danas kroz Izmjene zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti o kojem se raspravlja u Saboru i kojeg će donijeti tanka i kupljena većina od samo 76 ruku, započinje svoju objavu na društvenim mrežama saborski zastupnik MOSTA Nikola Grmoja.

Objavu prenosimo u cijelosti:

Nakon što prođe ovaj zakon i formulacija prema kojoj će covid potvrde biti potrebne za ulazak u “određene prostore” (čitaj sve one za koje Stožer to odredi) biti će stvorena podloga za uvođenje covid potvrda u sve zatvorene prostore, u sve kafiće, ugostiteljske objekte, teretane, samoposluge.

Ako ih ne zaustavimo referendumom nakon Božića i Nove godine bez Covid potvrde nećete moći nigdje! Javi mi se porukom na 091/539-1370 ako se ne želiš predati! Svaki čovjek nam je važan, vrijeme je jako loše, izloženi smo mnogim opstrukcijama!

Pogledajte kako su nas samo Macan i Lalić blatili na RTLu! Sve čine i sve su upogonili da nas zaustave! Zar ćeš im to dopustiti? #Podijeli da cijela Hrvatska vidi što nam spremaju,upozorava Grmoja.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button