DomovinaVideo

Miletić zbog stanja u Banovini zaplakao u N1 studiju . Sramotno je da je država ukinula…

Saborski zastupnik Mosta Marin Miletić u N1 Studiju uživo komentirao je razne aktualne teme, od života na Baniji, preko pandemije, do političke situacije.

UCJENJIVALO se ljude u zagrebačkim bolnicama da neće dobiti adekvatnu skrb ako se ne cijepe, iznijet ćemo to u JAVNOST’, najavio je zastupnik MOST-a

Govoreći o pandemiji, naglasio je ekonomske posljedice zatvaranja, a ministra zdravstva Vilija Beroša prozvao je zbog uvođenja covid-putovnica rekavši da ih odmah treba ukinuti.

“Inflacija u kojoj se nalazimo, to je guverner mrtav-hladan rekao da je posljedica pandemije i epidemioloških mjera. Posljedice lockdowna su katastrofične, čeka nas dodatni rast cijena. Globalna smrtnost od covida je 0.15%. Država je trebala objasniti ljudima rizike cijepljenja i rizike oboljenja. Na dan umire 8000 djece od gladi. Zamislite kad bi se cijeli svijet ujedinio kao protiv covida, kad bismo sve napravili da iskorijenimo glad, ali tu nema profita, nema interesa”, rekao je Miletić i dodao:


“Što se tiče covid-putovnica, ništa ne vjerujem Stožeru, imamo dokazane činjenice u Izraelu ili Singapuru, koji su procijepili više od 90% populacije, a virus luduje, širi se. Covid-putovnice treba odmah ukinuti jer i cijepljeni šire virus. Ako je Berošu stalo do bolesnih, onda treba testirati sve. Ucjenjivalo se ljude u zagrebačkim bolnicama da neće dobiti adekvatnu skrb ako se ne cijepe, iznijet ćemo to u javnost.”

Što se tiče nošenja maski, slaže se s predsjednikom države:

“Milanović je zakon, napokon imamo nekoga tko kaže kako treba i tko ne sluša svoje gazde.”

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button