Domovina

Iza ovog referenduma stojim svojim imenom i prezimenom, svojom časti!

Ajmo sve pojednostaviti. Tražim da mi vjerujete. Nećemo vas izdati. Hvala na potpori ovog referenduma. Suverenistima, Domovinskom pokretu, Mislavu Kolakušiću PODIJELI status, neka se širi istina.

Ovim riječima je započeo svoju objavu na društvenim mrežama Marin Miletić kojom nas još jednom poziva da podržimo referendum za našu slobodu. Objavu donosimo u cijelosti:

16 godina sam radio kao vjeroučitelj. Uvijek mi je istina bila polazište i temelj djelovanja moga života. Nikada nisam učinio ništa svjesno protivno istini. Sada svojim imenom i prezimenom, svojom časti stojim iza ovog referenduma. Referendum je ono najbolje što se moglo dogoditi našoj demokraciji, da sačuvamo institucije za koje su ginuli naši branitelji u Domovinskom ratu.

Svojim imenom i prezimenom, svojom časti stojim iza ovog referenduma
www.crodex.net

Referendumom gasimo Stožerokraciju, parapolitičko tijelo koje donosi odluke o našim slobodama, o našem zdravlju. Sabor je najviše zakonodavno tijelo RH, mi želimo da se nitko ne skriva iza Stožera i da se one najvažnije odluke donose 2/3 većinom. Bolje da 105 ruku odlučuje o građanima nego 5 ruku političkih botova slijepo poslušnih Plenkoviću i njegovim gospodarima.

Ovim referendumom mi UKIDAMO covid potvrde. Pojedinim radikalima i onima koji bi palili ulice ne odgovara mirna pobjeda. Neki baš zazivaju nasilje. S gnušanjem to odbacujem. I danas zvone Isusove riječi: Petre, spremi mač u korice. Tko se mača hvata od mača i gine! Referenduma se HDZ jako plaši. Upregli su svu mašineriju koju imaju. Od vrha do dna. Sve PR svoje službe. Difamiraju, lažu, kleveću, odvraćaju ljude od istine da je referendum JEDINI način kojim narod šalje ne samo poruku gašenja Stožera i COVID potvrda nego i početak kraja Plenkovićevih politika.

HDZ to dobro zna. Zato su se tako uznemirili. Zato su digli na noge sve svoje botove, plaćenike da nas napadaju.

MOST će radije nestati nego postati HDZ-ova igračka. MOST je sve ono što HDZ nikada neće moći biti jer je duboko ogrezao u korupciji i nepotizmu. Plenković to zna – zato nas tako mrzi, zato nas tako napada.

Hvala svim kolegama na podršci. Hvala Penavi predsjedniku Domovinskog pokreta na podršci, hvala Suverenistima na svoj potpori, hvala Škori što je dao potporu i potpisao referendum, hvala Hasanbegoviću, hvala Mislavu Kolakušiću što danas izlazi s potporom.

Hvala svim dobrim ljudima koji su prepoznali da je ovo NAŠA zajednička borba protiv tiranije HDZ-a.

Ako želite da stanje ostane isto, da se odluke donose kako oni žele i bez da se bilo koga pita osim njih, ostat ćete kući. Ako vam je cilj promijeniti stvari, svim silama ćete se truditi skupiti što je moguće više potpisa. Alternativa ovakvom normalnom djelovanju su prosvjedi i neredi, a njima će to biti alibi za uvođenje policijske države. To nitko od nas ne želi.

Želimo jaku demokratsku i slobodnu Hrvatsku. Dolazi vrijeme kada će nove političke snage Hrvatsku učiniti baš takvom. Slobodnom od korupcije i interesnih skupina, slobodnom od gospodara sjena.

Ljudi. Sada je čas. Pozovite sve svoje. Dođite i potpišite. Ovo je borba opstanka. Hrvatska, ljubavi naša…

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button