Domovina

Ovi suci Ustavnog suda pljunuli su u lice hrv. narodu

Past će sila i nepravda‼️ Dragi ljudi, suci Ustavnog suda:Goran Selanec, Snježana Bagić, Miroslav Šeparović (predsjednik), Ingrid Antičević Marinović, Mato Arlović, Davorin Mlakar, Andrej Abramović, Miroslav Šumanović, Branko Brkić, Josip Leko, Mario Jelušić, Lovorka Kušan, Rajko Mlinarić pljunuli su u lice hrvatskom narodu, ukrali su nam slobodu.

Objavit ću i koje troje sudaca je bilo protiv ovakve skandalozne odluke HDZ-ovih lutkica. Plenković, pogubljeni i oholi Premijer je ironično etiketirao 400.000 građana ove zemlje – antivakserima, objavio je Marin Miletić na svom FB profilu.

Grubo difamirajući svoj narod, potpuno odcijepljen od stvarnosti, pogubljen u svojoj poziciji moći koja ga je zarobila i iskvarila. Oholost mu je stavila mrene na oči pa ne prepoznaje što je dobro, a što je zlo.

Neka mu Gospodin, kao i nama svima, bude milostiv. Vlast u Republici Hrvatskoj NE PRIPADA nikakvom Ustavnom sudu nego HRVATSKOM NARODU i prema našem Ustavu proizlazi iz naroda.

Ovi suci Ustavnog suda pljunuli su u lice hrv. narodu.

A ovi gore navedeni ustavni suci su zarobili hrvatski narod i prisvojili si vlast. Smijem se u lice svim onima koji misle da će im ove igre sjena proći lako.

Narod vam više ništa ne vjeruje. Ovime ste skinuli maske i pokazali da igrate igre sjena za interesne skupine, a protiv svoga naroda.

Dragi ljudi, naravno da nećemo dopustiti da nam otmu slobodu, vlast koja pripada narodu. Mi ovih dana imamo snažne i brojne sastanke pa ćemo biti pametniji, zaključio je Marin Miletić.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button