Izbor uredništva

Saborski zastupnik zavapio: Govorim ovo u ime BBB koje Plenković hapsi i želi izručiti stranoj zemlji

Hrvatska policija pod kontrolom Plenkovića koji je na daljinski Bruxellesa uhićuje Hrvate po Zagrebu, pripadnike BBB jer Grčka to od njih traži – ovo je izdaja i narod vam na ovo neće šutjeti!

Iako nisam mislio u javnosti ništa govoriti, jer puno puta u ljudskim razgovorima, kroz diplomaciju se učini mnogo toga dobroga što se ne pusti u javnost. Ali, sada moram podignuti glas. U ime svih Hrvata koje Plenković hapsi i želi izručiti stranoj zemlji.

Razgovarao sam osobno s ministrom Malenicom. Rekao mi je da čini sve što može kako bi naše dečke vratili čim prije iz zatvora Atene u Hrvatsku. Rekao mi je da je u stalnom kontaktu s ministrom pravosuđa Grčke i da je potpuno jasno kako je Grk ubio Grka i da tu nema sumnje te da očekuje puštanje na slobodu najvećeg dijela BBB, a da samo njih nekoliko će imati teret radi uništavanja imovine i javnog nereda, tako nekako. Vjerujem da je Malenica tako i radio. Ali imamo mi opskurne i zločeste koruptivne ljude na ključnim mjestima hrvatske vlasti.

I danas – hladni tuš. Mediji prenose da na nalog Grčke hrvatska policija hapsi naše dečke kako bi provela izručenje u stranu zemlju. To im narod neće dopustiti. Nitko nije protiv toga da svatko odgovara za svoja nedjela, mi trebamo uređeno društvo. Ali, nećemo dopustiti da se naše državljane izručuje stranoj zemlji. Neka se pokrene u Hrvatskoj postupak za građane Hrvatske.

Nećemo dopustiti da nam stranci upravljaju našim životima. Pogotovo ne oni za koje se pokazalo da nisu objektivni, da su lagali i da su pokušali prišiti Boysima najgora kaznena djela koja momci nisu napravili. Do dana današnjega u tom igrokazu Grka NITI JEDAN Grk nije uhićen, a sedmero Hrvata je dokazano od Grka izbodeno nožem.

Hrvatska mora ODBITI IZRUČENJE kao što bi to učinila svaka država koja drži do sebe i ima zrnce ponosa. Hitno zatražiti da se SVI naši momci ODMAH puste iz grčkih zatvora. Bliži se pedeset dana od kada čame po ćelijama dečki koji tamo ne trebaju biti.

Ministar lažov i prikrivatelj milijunske zarade na ubijenim svinjama antipatični Gordan Grlić Radman neka odgovori hrvatskoj javnosti zašto se ne zalaže za naše Boyse u Ateni kao što se zalagao za svoje prijatelje iz Možemo koji su bili optuženi za najgore zločine trgovine djecom?

Grlić Radman neka odgovori hrvatskoj javnosti je li pravedno da naša djeca, neki maturanti zagrebačkih škola, nisu u Hrvatskoj, nisu u Zagrebu nego su u grčkim zatvorima kao klinci koji nisu učinili nikakav teški zločin.

Dno jedno izdaje svega što je hrvatsko.

Premijeru, ako imate mrvicu pameti i časti sigurno znate što ne smijete učiniti.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button