Ljepota i zdravlje

Što je Grafen oksid koji je glavni sastojak cjepiva za…

GRAFEN OKSID – Prije četiri mjeseca napisao sam tekst o magnetnim supstancama koje se nalaze u COVID cjepivima i magnetima koji se hvataju na kožu cijepljenih. To je bio moj najčitaniji tekst, vidjelo ga je preko 220,000 ljudi. Onda još nismo znali o čemu se točno radi. U međuvremenu, pojavilo se mnoštvo novih, i još alarmantnijih, informacija o tome što se nalazi u cjepivima. Dio toga pokušat ćemo prenijeti u ovome tekstu, piše Danijel Klaić za Logično.

S obzirom da je sastav Covid cjepiva i dalje službeno tajna, obavljeno je nekoliko nezavisnih istraživanja, od strane znanstvenika koji su uspjeli doći do neiskorištenog cjepiva (što nije lako) dok su neki drugi znanstvenici proučavali krv cijepljenih. Glavno otkriće, svih ovih studija, i supstanca oko koje se sve vrti je – grafen oksid. Ta supstanca je pronađena u svim proučavanim mRNA cjepivima, svih proizvođača, i to kao glavni sastojak, kojeg u cjepivu ima preko 99%. A pronađen je i parazit Trypanosoma cruzi.

ŠPANJOLSKA STUDIJA

U lipnju 2021 znanstvenici sa sveučilišta u Almeriji su bili prvi koji su zaključili i objavili da se mRNA cjepiva za Covid sastoje velikom većinom od grafen oksida. Originalnu studiju prevedenu na engleski možete vidjeti ovdje.

ISPITIVANJE DR ROBERTA YOUNGA

Zatim imamo nezavisno ispitivanje koje je proveo poznati doktor Robert Young. Njegov dokument možete vidjeti ovdje. On je koristio razne tehnike ispitivanja elektronskim mikroskopom ali zaključak je bio isti – grafen oksid je najprisutnija supstanca, uz još puno ostalih supstanci koje nisu deklarirane od strane proizvođača.

Za lakše razumijevanje dokumenta, pogledajte ovaj sažeti video ili cijeli intervju u kojem dr Young prolazi kroz taj dokument i detaljno objašnjava što je sve pronašao.

Govori kako je Pfizer još u studijama znao gdje završavaju čestice iz cjepiva: 70% u jajnicima, 20% u koštanu srž i 10% u srčanom mišiću. On objašnjava na koji način se to može programirati pomoću nukleinskih kiselina. On pretpostavlja da se radi o prikrivenoj sterilizaciji ljudi, zatim povećanju leukemijskih bolesti uništavanjem koštane srži i napadom na srce što onda izaziva srčane smetnje.

Njegovim tvrdnjama ide u prilog činjenica da se miokarditis (upala srčanog mišića) sve češće službeno prijavljuje kao nuspojava Covid cjepiva, pogotovo kod mlađih muškaraca. A za ovo ostalo, saznati ćemo tek za nekoliko godina, ako (ili kad) dođe do masovne neplodnosti žena i raširenosti leukemijskih bolesti.

Dr Young zatim kaže da je unutra pronašao i mikroskopski parazit – Trypanosoma cruzi. Jednostavnim istraživanjem možete otkriti da je Trypanosoma cruzi parazit koji većinom prebiva u životinjama, a prilikom ulaska u ljudsko tijelo, najviše napada – miocite, odnosno stanice srčanog mišića! Dakle, ponovno veza sa srcem i miokarditisom kod mladih ljudi. Osim toga, dr Young pretpostavlja da je vjerojatno zato ivermectin toliko učinkovit kod nekih ljudi pri liječenju navodnih simptoma Covida, jer je ivermectin zapravo anti-parazitski lijek. Kockice se slažu, jedna po jedna. A sad dolazi ona najveća.

Jer osnovno pitanje je zašto bi netko radio sve ovo? Prema dosad dostupnim informacijama, mogli bismo zaključiti da se radi o – daljinskoj kontroli ljudi. U ovom članku, koji je objavila Rockefeller fondacija, možete vidjeti kako su znanstvenici nakon puno neuspjelih pokušaja, ipak ustanovili najbolju metodu za kontrolu uma, a to je tzv. magnetogenetika ili radiogenetika.

U članku objašnjava kako su znanstvenici uspjeli ustanoviti potpunu kontrolu nad miševima, njihovim srcem i moždanim funkcijama. To su učinili pomoću feritina, magnetskog proteina o kojem smo pisali u prethodnom tekstu (link na vrhu). Pomoću genetski inžinjeriziranog virusa, uspostavili su ulaz u membranu neurona, a kontrolu su ostvarivali pomoću radio valova i pomoću mašine za magnetsku rezonancu. Ukratko, daljinski su kontrolirali miša, mogli su ga učiniti gladnim, ljutim, sretnim, smirenim, štogod su poželjeli.

U tom Rockefellerovom članku se ne spominje grafen oksid ali princip je isti. Ako se ljudsko tijelo napuni supstancama koje imaju magnetna i elektromagnetska svojstva, na te supstance se onda može djelovati daljinski, putem raznih frekvencija. Naravno, aludiramo na 5G mrežu, koju im se toliko žuri ugraditi u sve, od uličnih svjetiljki do satelita. To je široka tema, a postoji i objavljena studija iz 2015 godine u kojoj su znanstvenici otkrili da magnetnim pulsevima mogu utjecati na misli i ponašanje ljudi, čak i na njihova religijska uvjerenja.

Doktor Young priča o još puno zanimljivih stvari za koje nemamo prostora. Pogotovo su zanimljivi patenti koje spominje, u kojima se patentira daljinsko očitavanje statusa cijepljenja i praćenja kontakata ljudi.

ŠTO JE GRAFEN OKSID

Ključno je pitanje, što je u stvari taj grafen oksid. Najjednostavnije rečeno, to je ugljik u svojoj najtanjoj formi, debeloj samo 1 atom. Radi se o ultra tankoj i snažnoj supstanci, po nekim kriterijima to je najčvršći materijal poznat čovječanstvu.

Otkriven je 2010 godine i za to otkriće dodijeljena je Nobelova nagrada. Odličan je vodič za struju i reagira na magnete kao i svi metali, ali i na radio valove. Ima više industrijskih primjena, stavlja se u auto-lakove, solarne panele i slične proizvode koji zahtijevaju čvrstoću. Također, koristi se u medicini, i to upravo u cjepivima, iako se radi o vrlo toksičnoj (otrovnoj) supstanci. Postoje brojne znanstvene studije, članci  i patenti koji to potvrđuju:

Zašto bi netko takav otrov stavljao u cjepivo, to je pitanje svih pitanja, ali ipak ga stavljaju.

Sad kad imate sliku u glavi što je to grafen oksid i kako se ponaša, probajte zamisliti što će se dogoditi ljudima koji su puni ove supstance, kad manipulatori uključe/pojačaju svoje frekvencije. Hoće li biti masovni pomor, hoće li poludjeti, ponašati se kao zombiji….. mi to ne znamo. To znaju samo oni koji su sve ovo otpočetka i osmislili. A vjerojatno uskoro i mi ostali.

ANALIZA KRVI CIJEPLJENIH

Naravno, ako je sve ovo istina, onda bi se taj grafen oksid trebao vidjeti u krvi cijepljenih, i vidi se. Možete pogledati video koji je složila ekipa sa Infowarsa u kojem uspoređuju krv cijepljenih sa normalnom krvlju. https://banned.video/watch?id=6140ef212dd08a286a628da2

Grafen oksid se jasno vidi, kako stvara neobične strukture, a crvene krvne stanice se grupiraju u male ugruške i zajedno putuju kroz krvotok. Razlike su zbilja velike, doktorica koja 30 godina koristi tu vrstu mikroskopa (darkfield), kaže da nikad nije vidjela takvo nešto.

Što je Grafen oksid koji je glavni sastojak cjepiva za...
www.crodex.net
GRAFEN OKSID – Slika 1: Normalna krv, sa bijelom stanicom u sredini
Slika 2: Krv cijepljenih; crvena zrnca grupirana u ugruške, na sredini velika nepoznata struktura
Slika 3: Krv cijepljenih; crvena zrnca grupirana u ugruške, i nepoznata struktura, koja prema riječima doktorice – raste i izbacuje niti (!

Zanimljivo je da doktorica kaže kako ove stvari pronalazi u zapadnim cjepivima Astrazenece, Pfizera, J&J, i Moderne, dok kineski Sinovac i Sinopharm nemaju tih pojava.

Zatim imamo analizu koju su obavljaju doktori iz klinike Reutelingen iz Njemačke koji zajedno sa Austrijskim kolegama pregledavaju krv cijepljenih osoba elektronskim mikroskopom i pronalaze zastrašujuće stvari. Neobične strukture metalnog izgleda, koje se mijenjaju i rastu, u jednom trenutku doktorica kaže da izgleda kao mikročip.

GRAFEN OKSID – Slika 4: Velika nepoznata struktura u krvi cijepljenih, koja se prema tvrdnji njemačkih doktora, razvila (narasla) nakon 3 mjeseca

Sve ovo je potpuno u skladu s simptomima koje vidimo kod cijepljenih, a to je velika pojava krvnih ugrušaka. Nekima se pojave u nozi ili ruci, trnu im udovi, a nekima se pojave u mozgu i uzrokuju moždani udar.

JAPAN POVUKAO 2.6 MILIONA CJEPIVA ZBOG MAGNETNIH SUPSTANCI

Zbog magnetnih supstanci u Covid cjepivima Japan je prekinuo distribuciju Moderninog cjepiva. Pronašli su ukupno 2.6 miliona (prvo 1.6 zatim još 1 milion) doza u kojima se nalazi „nepoznata metalna supstanca koja reagira na magnet“. Cenzurirani zapadni mediji objavili su da je cjepivo povučeno zbog „kontaminacije“, ali naravno nisu spominjali magnete. Ipak to je bila službena izjava ministarstva, i japanski mediji su to prenijeli.

GRAFENSKI SENZORI NA AERODROMIMA

Osim medicinskih aspekata, zanimljivo je vidjeti kako se po nekim aerodromima već postavljaju grafenski senzori koji navodno detektiraju Covid na daljinu. Jedan od tih uređaja se zove Aiskom Tower Sentinel, koristi grafenske senzore, i navodno može, daljinski detektirati Covid sa 30-ak centimetara udaljenosti.

https://www.sanitainformazione.it/salute/la-sentinella-tech-anti-covid-che-sfrutta-sensori-al-grafene-per-scovare-i-positivi/

To zvuči kao nešto iz Zvjezdanih Staza. Možete li stvarno povjerovati da takav senzor može precizno detektirati virus u nekome, i pritom razlikovati Covid od obične prehlade, koje su obje korona virusi? Ili se možda ipak radi o kontroli, detekciji količine grafena u krvi, kako se nitko ne bi mogao provući sa lažnom potvrdom o cijepljenju? Ali nećemo u teorije zavjera. Sve u ovom članku je 100% utemeljeno na znanosti, i to ne onoj korporacijskoj koju nam serviraju kroz mainstream medije, nego onoj najnaprednijoj koja postoji.

Ako je samo 10% ovoga istina, cijepljenje Covid cjepivima treba pod hitno zaustaviti, dok se sve detaljno ne ispita. Ali umjesto toga, izloženi smo ucjenama i prijetnjama da ga pod svaku cijenu primimo čim prije. Znanstvenici se u potpunosti cenzuriraju, a medijima imaju pristup samo plaćenici farmaceutske industrije. Zato ove informacije tamo nećete naći, a fact-chekeri će vas i pored zdravih očiju uvjeravati kako ovo sve nije istina, kako nema grafena u cjepivu i kako nema nikakvog magnetizma. Je li moguće da se stvarno radi o velikoj zavjeri, globalnom planu depopulacije i kontrole stanovništva? Sve je moguće.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button