Izbor uredništva

LJIGAVCIMA NIŠTA NIJE SVETO: Boje li se braća Šimić za vlastiti život ako objave na portalu istinu o tome kako su njihove gazde ubijale njihov narod?

Medijska bijeda braće Darija i Marija Šimića, vlasnika portala Klix.ba

Čak i Federalna.ba  donedavno poslovično cenzurirana po pitanju objektivnosti u praćenju zločina nad BH Hrvatima i Srbima, otvoreno je progovorila o zločinu postrojbe Zulfikar i o tome kako nema odgovornih po zapovjednoj odgovornosti niti danas za mučenja u tom logoru. (Hvala novinarki Zovko no zašto taj prilog nije načinila recimo neka ”građanski orijentisana habibica iz Sarajstana?”. Možda zato što se boji za život? Boje li se braća Šimić za vlastiti život ako objave na svom portalu istinu o tome kako su njihove gazde ubijale njihov narod?)

A gazda je do jučer bio i još uvijek je SDA. Logor u Jablanici za njih nije simbol stradanja Hercegovine. Niti etnička čišćenja dva grada u kojima danas nema Srba i Hrvata. Jablanice i Konjica. Grabovica nije simbol rata u Mostaru. Što je nekakav genocid u Grabovici pored rušenja turske ćuprije? Što su logori u Mostaru,Konjicu i Jablanici u kojima su i djecu zatvarali, za Dretelj i Heliodrom? Ništa bolan. Ništa. Patnja je samo tamo đe pati Musliman. A ako pati ”nevjernik”, to je samo zato što su se oni branili. Pa i od Mladenke Zadro i Augustine Grebenar. A činjenica da su po ovim mjestima Hercegovine Hrvate i Srbe klali građani “opkoljenog Sarajeva” također je nešto što će braća Šimić preskočiti.

Jer poslovanje je važno i stabilna bilanca na putu džihada. Na putu prema uspjehu.

Kakvo novinarstvo. Kakav bijedan soj ljudi.

I gospodo Šimić , zapamtite dobro lice ove ubijene hrvatske djevojčice. Ovo lice uništava i do pepela spaljuje sve mitove džihada.

Izvor :poskok.info

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button