Svijet

Kroos: Ostajemo živjeti u Španjolskoj, zbog migranata se bojim pustiti kćer samu u Njemačkoj

Njemački nogometaš Toni Kroos završio je karijeru u 35. godini. Ispadanjem njemačke reprezentacije od Španjolske u četvrtfinalu Europskog prvenstva Kroos je, kako je i najavio, prestao profesionalno igrati nogomet. Prije dva dana je gostovao u ZDF podcastu, gdje je pričao o svom oproštaju od nogometa, ali je istaknuo da je zabrinut oko stanja u Njemačkoj.

Planira ostati u Španjolskoj sa svojom obitelji unatoč tome što je njegova nogometna karijera tamo završila jer Njemačka više nije ista zemlja koja je “bila prije deset godina kada smo otišli”.

“Njemačka više nije zemlja kakva je bila prije 10 godina zbog masovnih migracija. Pitanje masovnih migracija postalo je previše nekontrolirano. Svugdje ima problema. Prevelika je gužva, previše je. Neki imigranti su dobri ljudi, ali ako ih ne možete razlikovati od onih koji nisu dobri za nas, bit će teško na kraju. Tada će stav Nijemaca postajati sve podjeljeniji”, dodao je.

No, glavni razlog što želi ostati u Španjolskoj to što se boji pustiti kćer da navečer izađe sama u velikom njemačkom gradu.

crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button