Izbor uredništva

BORIS MIŠEVIĆ: Što mene niste štitili jer sam objavljivao službene statističke podatke? Kad su mi obitelj razapinjali i udarali me kvarno sa svih strana?

Kad sam govorio slobodno što mislim? Kad su mi obitelj razapinjali i udarali me kvarno sa svih strana?Ili jesi ili nisi frende.

Svi koji sada glume neku zabrinutost za nečija prava i za kao neku medijsku etičnost u izvještavanju a 3 godine su šutjeli kao zaliveni na najveća kršenja ljudskih prava ikad.

Na huškanja, ponižavanja ad hominem, diskriminiranja, zahtjeve za otkazom zbog iskazivanja mišljenja, javna diskreditiranja i linč, zatiranja slobode govora, cenzuru i prozivanja zbog prava izbor, su školski primjeri one najsramotnije ljudske osobine; dvoličnosti&licemjerja.

Što mene recimo niste štitili i bili zabrinuti za mene kad su me razapinjali jer sam, vidi čuda , objavljivao službene istinite statističke podatke i ukazivao na problem?

Kad sam govorio slobodno što mislim? Kad su mi obitelj razapinjali i udarali me kvarno sa svih strana?Ili jesi ili nisi frende. Nema između. Ljudi to vide i osjećaju. Znaju dobro tko je tko. A tko što nije.

Narod ne možeš prevariti.

Izvor: Boris Mišević

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button