Domovina

NIŠTA IM NIJE SVETO: Na najčitanijem portalu u muslimana upravo traje cenzura o 30 obljetnici zatvaranja jedinog logora rata u kojem su mudžahedini mučili čak i djecu

Čak i Federalna.ba  donedavno poslovično cenzurirana po pitanju objektivnosti u praćenju zločina nad BH Hrvatima i Srbima, otvoreno je progovorila o zločinu koji su počinili mudžahedini iz postrojbe Zulfikar i o tome kako nema odgovornih po zapovjednoj odgovornosti niti danas za mučenja u tom logoru. (Hvala novinarki Zovko no zašto taj prilog nije načinila recimo neka građanski orijentisana habibica iz Sarajstana?. Možda zato što se boji za život? Boje li se braća Šimić za vlastiti život ako objave na portalu istinu o tome kako su njihove gazde ubijale njihov narod?), piše portal poskok.info

A gazda je do jučer bio i još uvijek je SDA. Logor u Jablanici nije simbol stradanja Hercegovine. Niti etnička čišćenja dva grada u kojima danas nema Srba i Hrvata. Jablanice i Konjica. Grabovica nije simbol rata u Mostaru. Što je nekakav genocid u Grabovici pored rušenja turske ćuprije? Što su logori u Konjicu i Jablanici u kojima su i djecu zatvarali, za Dretelj i Heliodrom? Ništa bolan. Ništa. Patnja je samo tamo đe pati Musliman.

A ako pati kaur, to je samo zato što smo se mi branili. Pa i od Mladenke Zadro i Augustine Grebenar. A činjenica da su po ovim mjestima Hercegovine Hrvate i Srbe klali građani “opkoljenog Sarajeva” također je nešto što će braća Šimić preskočiti.

Jer poslovanje je važno i stabilna bilanca na putu džihada. Na putu prema uspjehu.

Kakvo novinarstvo. Kakav bijedan soj ljudi.

Vratimo se na njihove poslodavce.

Neki SDA prvaci i danas logor u Jablanici nazivaju “sabirnim centrom”.

Sabirni centar je kad si negdje par dana.

Ovdje su ljudi mučeni mjesecima. I to 80% civili. Tek manji dio pritvorenih bili su pripadnici HVO-a.

Kakve su torture prošli i što je zapravo bila mudžahedinska Armija Džihad.ba smatra da nije važno.

I time ne zamara javnost. Dovoljno je narod bolan, stresiran pričama iz Dretelja i Omarske da ga sad zamaramo i Jablanicom bolan, pa jelte, rekao bi naš presjednik Komšić. A Abu Šimići bi se složili.

Što se Jablanice tiče za braću Abu Šimić 1 i Abu Šimića 2 jedino što vas ovih dana oko Jablanice treba interesirati je ovo:

Zabranjeno pušenje.

Bilo bi dobro i da Abu Šimići prestanu s pušenjem.

  • Prestanite pušiti džihad. Džihad ubija. Džihad izaziva ozbiljne poremećaje u radu organizma i može dovesti do sljepila.
  • Престани да пушиш џихад. Џихад убија. Џихад изазива озбиљне сметње у раду тела и може довести до слепила.

Ili promijenite prezime.

Sramotite  i Antuna i Branka.

www.crodex.net

POŠALJITE NAM VAŠU VIJEST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Back to top button